Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende service!”
Anmeldelse av Restaurant Sjøboden

Restaurant Sjøboden
Vurdert som nr. 1 av 10 Restauranter i Son
Prisklasse: USD 6 - USD 41
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. juli 2021

Trist å komme til bestilt bord men bli beordret til å vente kø med drop-in gjester. Maten måtte vi vente lenge på og service var så lite imøtekommende at vi opplevde oss ikke velkommen. Maten var god.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Victoria M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (262)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 262 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Dette var en forferdelig opplevelse.
Stedet mangler fundamentale elementer for å drive restaurant.

1) Lite vennlig betjening.
2) bordbestilling har lite å si, alle venter på bord uavhengig av bestilling….
3 Maten er middelmådig, og dermed overpriset når man tar kvaliteten i betraktning.

Styr unna. Dette er virkelig begredelig.

Dato for besøk: juni 2021
2  Takk, Tour04150247652
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juni 2021 via mobile enheter

Dårlig barnemeny. Lite mat. Hår i maten. Kylling i sjømatpasta. Var også litt små sure servitører og dårligvservice. Høy pris i fht maten man får.

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, Passenger22531626241
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juni 2021

Meget ubehagelig opplevelse. Hadde bestilt bord lørdag 5/6 kl 1400. Kø av droppin gjester, vi henvendte oss til han vi visste var daglig leder! Ble bryskt avvist å beordret bakerst i køen. Hvorfor bestiller man bord visst man skal stå bakerst?? Nå var vi først i køen for flere av droppin kom inn. Han ga seg ikke og det ble en opphetet diskusjon som endte med ay vi var uønsket som gjester Utrolig opplevelse. Gikk til Oliven i Son hvor vi var velkomne

Dato for besøk: juni 2021
4  Takk, KS1945
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. mai 2021 via mobile enheter

Kan anbefales. Hyggelig betjening, koselig og rolig atmosfære og nydelig mat. Koronaavstand og andre koronaregler ble nøye fulgt.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, lilleva66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Restaurant Sjøboden, så også på

 

Har du vært i Restaurant Sjøboden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.