Stine Skaug Jensen
Dato for oppholdet: november 2023
0.7 km fra Gullmarsstrand Hotell & Konferens
1.9 km fra Gullmarsstrand Hotell & Konferens
2.6 km fra Gullmarsstrand Hotell & Konferens
Small double room with copper bath in the Yellow villa
2.7 km fra Gullmarsstrand Hotell & Konferens
3.5 km fra Gullmarsstrand Hotell & Konferens
7.5 km fra Gullmarsstrand Hotell & Konferens
Se flere hoteller i Fiskebackskil
Anmeldt 25. mars 2024

Å være på Gullmarsstrand gir en deilig følelese. Oppmerksomt personal, lekker arkitektur, veldig god mat, spennende interiører og lamper. Deilig med 38’c varmt utendørs sittebasseng og trapp ned i det iskalde havet. Nydelig!

Dato for oppholdet: mars 2024
Takk, maritn0rli
Anmeldt 14. mars 2024

Fine omgivelser med turmuligheter og med meget hyggelig betjening, veldig god og rikelig mat. Et lite men bra SPA med utendørs varmt basseng. Høy standard - rent, pent og koselig. Fikk rom med strålende havutsikt. Mye for pengene. Vi kommer igjen.

Dato for oppholdet: mars 2024
Takk, 153sverreb
Anmeldt 22. oktober 2023

Konstruksjonen av dette hotellet er litt rar. Ingen massiv bygningsmasse, men clusters av små brakkebygg. Hovedbygningen er veldig fint innredet og ligger fint til ved vannkanten.
Suitene er sikkert fine, men classic rooms er knøttsmå med ett miniatyrbad. Virkelig ikke trivelige rom. Minner ikke om noe tilknyttet ett Spa. Veggene er også supertynne så man hører godt at naboen har sex (happened)

Det er dhermazone såpe overalt på hotellet, bortsett fra på rom. Der er det byttet ut med deluxe (lukter ikke bra).
Dette grepet for å spare penger virker mot sin hensikt.

Spa anleggingen er helt grei. Fin utsikt

Frokosten på hotellet er som de fleste svenske hotell. Brødet er bra, resten er ikke veldig imponerende. Eggene er aldri perfekte og kaffen smaker som på bensinstasjon. Man kan kjøpe espressokaffe, men da må mam betale.

Maten på resturanten var ganske bra, faller litt igjennom. Vinen var overraskende bra.

Følelsen av dette hotellet bærer preg av lett skandinavisk design i midlertidige brakkerigger, ikke spesielt spafeeling. Passer nok best for konferanser.

Romtips: Standard rommene er veldig små og man hører alt på nabo rom. Lavt dusjtrykk og små bad
Dato for oppholdet: oktober 2023
Takk, EvenStevensen
Anette Ljunggren, Annan på Gullmarsstrand Hotell & Konferens, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. november 2023

Hello and thank you for your review, we are very happy to read that you enjoyed our spa and the view.

I am sorry to hear that you were not completely happy when you where here.

Both the spa and all our rooms have Dharmazone schampo and conditioner. As soap we have Deluxe in the rooms. We are currently looking at replacing all our products in the hotel.

We take all of your comments on board and discuss what we can do better. Thank you.

We wish you a great day.

Best wishes,

Anmeldt 28. september 2023

Veldig koselig og personlig spa. Vi bodde i en leilighet i en Sjöbod. Det var veldig fint. Vi drømte oss bort til sol og sommer med en gang. Spaet var veldig fint og moderne, med spektakulær utsikt over fjorden. Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: september 2023
Takk, 223larsoivind
Anette Ljunggren, Other på Gullmarsstrand Hotell & Konferens, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. oktober 2023

Hi and thank you very much for your review.
We are so happy to read that you had a great time and that you enjoyed the spa and the spectacular views.
We hope you come back in the summer time.
Best wishes,

Anmeldt 18. september 2023

Hotellet ligger vakkert til ved havet i en idyllisk liten fiskerhavn- Pene stilrene skandinaviske hotellrom. Hyggelig og serviceminded resepsjon. Standard god svensk frokost. Rommene var lyse og fine. Det som dro ned på dette hotellet var vår middag i restauranten - det måltidet har jeg anmeldt separat

Romtips: Vær sikker på at du får rom med utsikt, da blir oppholdet hyggeligere enn å stirre inn i veggen på andre deler av hotellet
Dato for oppholdet: september 2023
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, Victor R
Anette Ljunggren, Other på Gullmarsstrand Hotell & Konferens, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. september 2023

Hej och tack för din feed bak.

Vad roligt att läsa att du uppskattade vårt läge och våra Skandinavist inredda rum.

Vi ska läsa vad du skrivit om restaurangen separat.

Vi hoppas vi får ta hand om dig snart igen.

Bästa hälsningar,