Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 230
Vis tilbud
Hotels.com
Expedia.com
USD 230
Vis tilbud
Orbitz.comUSD 230
CheapTicketsUSD 230
TravelocityUSD 230
Se alle 8 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (133)
Filtrer anmeldelser
134 resultater
Vurdering fra reisende
98
21
8
3
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
98
21
8
3
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 134 anmeldelser
Anmeldt 10. august 2018

Vi kom for 3 dager siden og storkoser oss. Ren og luftig leilighet med nydelig havutsikt. Sant at hotellet ligger litt avsides men er fin natur rundt og andre hoteller langs stranda. Buss til nabobyene Balchic og Albena to ganger daglig, hotellet arrangerer dette så helt uproblematisk, også god tilgang på taxier. Maten er variert og god, men ikke særlig avansert så passer godt for barn og ungdommer. Litt synd at det kan bli ganske varmt og fullt i restauranten, er dessverre også en del fluer der. Forhåpentligvis kan dette bedre seg når hotellet åpner ny stor restaurant neste år. Setter ellers stor pris på at dette stedet er veldig trygt for barn og unge. Stemningen er avslappet og god. Det er show på stranda hver kveld for hele familien, ellers blir det ganske stille etter kl 10 men selvsagt gode muligheter til å spasere langs stranda eller nyte et glass vin på verandaen. Folka i resepsjonen er hjelpsomme og Ving har også sitt personale til stedes hver dag så du føler deg trygg også om du reiser hit alene med barna dine. Anbefales for folk i alle aldre hvis dere ønsker dere en rolig og avslappende ferie på et hyggelig sted.

Romtips: Vi valgte rom med havutsikt. Også mulig å ha hotell rett ovenfor bassengområdet, da er du nærmere resepsjonen og spisesalen
Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Rom
    • Service
4  Takk, MaritV56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2018

La oss ta det positive først:
- Bestilte et stort rom over 2 etasjer, og selve standarden og plassen var bra, selv om slitasje vises tydelig.
- Bassengene og området rundt var meget bra. Gode solsenger også. Dette reddet ferien fra total fiasko.

Hva var ikke bra?
RENHOLD:
Støv overalt, ved ankomst og underveis. Prøv å se under senger og i kroker.
Det falt av en del metallflak av en smårustent oppbevaringsreol på hjul og vi lot dem ligge for å se når de ble tatt....det ble de aldri.

EMILIOS GRILL-RESTAURANT VED STRANDA:
Her står det pent på menyen at i selskap med en voksen spiser barna gratis fra barnemenyen. Det hindret ikke personalet i å 3 ganger av 3 mulige la det til regningen og først etter å ha fått det påpekt tok det bort.
Dette var ingen tilfeldighet, vi hadde samme person gjøre det mot oss 2 ganger, og den ene gangen spurte vi ved bestilling om det som sto i menyen stemte.
Ren svindel.

SURT PERSONALE:
Kun i resepsjonen kunne vi se antydning til smil.
Ellers ser det ut som om alle hater å være der.

BELIGGENHET:
Dette ligger i ingenmannsland, om du ikke har all-inclusive (som var akkurat så dårlig som man frykter) er du avhengig av taxi for å komme deg til andre restauranter.

TIPS:
Om du er så uheldig å ha booket deg tur hit, bruk gjerne hjelp fra hotellet til å bestille taxi og få et kort fra sjåføren så du kan kontakte ham direkte ved videre behov for transport. De er langt rimeligere om du går utenom hotellet.
Avtal pris på forhånd!
Er du så heldig å få Krasimir Ivanov som sjåfør er du heldig. Han var super!

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Rom
    • Service
2  Takk, olasonn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Rent og fine hotell-leiligheter og vi er fornøyd med ukens opphold her. Leilighetene var helt greie og med fin havutsikt og til stranda. Romstandarden var omtrent som et vanlig norsk hotell. Vi valgte ikke all inclusive og det er vi veldig fornøyd med. Det er så mange svært gode alternativer. På restauranten på stranden er det litt mindre billig enn ellers i Bulgaria, men veldig hyggelig betjening og svært god mat. Ellers er det veldig mange gode restauranter i Balchik som bare er en liten taxitur unna. Vi spiste en dag på den store buffeten sammen med alle all inclusive-gjestene men det fristet ikke til gjentagelse. Stranden er fin og betydelig mindre masete enn ved Albena og Golden Sands. Bassengene er også fine. Vi ønsket å leie bil og ble anbefalt å leie hos selskapet Bulgari rent a car. Det var en stooor tabbe. Selskapet var ikke til å stole på og bilene hang nesten ikke sammen. De stinket sigaretter og klarte nesten ikke å komme opp bakkene. Ved første stopp forsøkte en reisekamerat å lukke bakdøren med det resultat at bakvinduet gikk i tusen knas. Dermed startet kampen om å få pengene, inkludert depositumet tilbake. Det var ikke enkelt, men med litt god hjelp fra hotellet vårt (som hadde anbefalt det useriøse selskapet) så fikk vi pengene igjen. Skal du leie bil må du spørre helt konkret om Avis og nekte alle andre kreative forslag. Mye er sagt og skrevet om White Lagoon men vi var rett så fornøyd med fasilitetene.

Dato for oppholdet: juli 2018
1  Takk, Auneri
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Plassen var veldig koselig og hotellet var helt ok. Maten all inclusive var god, men kunne vært større utvalg i snacks baren. De som underholdt både barn og voksne var kjempe flinke og så koselige Synd at vi var så uheldig med været, som påvirket litt av opplevelsen på turen

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, jeanetteahlsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Vi var her i 2 uker, og vi er kjempe fornøyde. Urolig hyggelige folk, god mat og tilrettelagt for alt du trenger. Kjempe kjekke familie show og generelt renslig og fin plass. Anbefales på det varmeste og vi kommer lett tilbake:) spesielt takk til Nikola Hristozov, en av de ansatte som virkelig bryr seg om gjestene sine. Takk!!

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Thor Erik N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser