Hadde lest litt på forhånd og valgte uten all inclusive og forhåndsbestilte leiebil fra flyplassen. Dette gjorde at ferien ble OK. Kjørte mye og så litt annet, var også en tur til Romania. Anbefales, ettersom hotellet er veldig avsidesliggende. Noen ganger luktet det veldig kloakk på området og vannet luktet også rart/kloakk til tider. Problemer med vanntilførsel kveld når «alle» dusjet. Kunne lage litt mat på rommet, greit nok. Rommet ble rengjort , men for oss virket det helt tilfeldig hva som ble gjort hver gang. I 2 uker var det ikke noe mønster i det. Noen ganger spurte vi om å få bytte håndkle, sengetøy, vasking av bad. Følte litt at vi var en plage. Butikker med utvalg av mat i Balchik, feks «OK» og «Lidl». Restauranter OK også der. Turistpriser. Bassengene og solsenger OK. Ble fullt, men ikke grytidlig. Såg herlig ut med de private bassengene! Sjøen varm, men fort grumsete og umulig å se ned. Uheldige med torden og en del regn, mye overskyet. Takk og lov for bilen igjen! Anbefaler badeland i Albena og stranden i Golden Sands. Kjøpe en parasoll er billigere enn å leie to ganger. Hvis man ikke skal leie solseng, da. Spiste noen ganger på «strandserveringen» på hotellet. OK kvalitet, turistpriser, personale som jobber «hele døgnet» og virker litt lei. «Animation team» var de samme hver kveld og dag. Håper dette var nyttig! Mer
- Gratis Wi-Fi
- Svømmebasseng