Det var veldig koselig å gå runden. Den var ganske lang, og vi fikk sett mange fine lys. Lett å finne frem når man kommer med undergrunnen.
Vi var der i slutten av september og fortsatt var det mengder av blomstrende bed i alle farger. Må være en fantastisk opplevelse å være der på sommeren. Herlig å rusle rundt i fred og ro under majestetiske trær av alle slag.
Lett å ta seg dit med undergrunnen, kun noen hundre meter å gå fra stasjonen. Sett av en dag og opplev denne atraksjonen.
Fantastisk anlegg som passer folk i alle aldre. En utrolig blomsterflora og blomstermangfold i mai. Rent og ryddig uansett hvor man beveger seg. Mange steder å spise, men prisene kan være noe høye.
Flott plass å bruke ein dag med å rusle rundt og sjå på alle ulike tre- og plantesorter. Mange flotte plasser å sette seg ned. Det kan vere kø ved kafeane og ved toaletta.
Flott park med gode restauranter. Absolutt verdt et besøk både for store og små. Ta gjerne med mat og teppe for en piknik under de store trærne
Fantastisk flott parkanlegg - ypperlig vedlikeholdt. God informasjon rundt de ymse trær og vekster. Gode veier/stier i parken. Gode tilgangsmuligheter fra sentrale London med tog eller t-bane. Ganske bra med p-plasser. Flere gode spisesteder og utsalgssteder. Egner seg godt for famileutflukter, også med relativt små barn.