Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 121)
Filtrer anmeldelser
2 121 resultater
Vurdering fra reisende
367
867
511
208
168
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
367
867
511
208
168
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 2 121 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2017 via mobile enheter

Tok oss en drink på toppen av hotellet, fin utsikt og gode drinker! Hotellet er fint også, skulle gjerne bodd her enn hos Hotel Plaza :-) Hyggelig personell og hyggelige personer som tar deg i mot når du kommer inn inngangsdøren.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 508kristiana
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hotel I, Director de Relaciones Públicas på Hotel Inglaterra, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2017
Google-oversetting

Dear Kristian:

We appreciate the time you have take for sending us your oppinion. Thanks a lot for that and for your positive comments.
We hope you stay in hotel in you next visit to Cuba.

Best regards,

Ania Mastrapa Pérez
Relaciones Públicas
Hotel Inglaterra
rrpp@gcingla.gca.tur.cu

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2016 via mobile enheter

Tok en tur med heisen for å se takterrassen. Veldig varmt, trangt og gammelt. Spiste middag på hotellets resturant. Ikke god mat. Anbefaler å spise på et annet sted. Levende musikk hver kveld utendørs, og det er kjempegøy! Kom tilbake flere kvelder for musikk og drikke.

Dato for oppholdet: september 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, charlotteSkilbred
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mars 2016

Bodde her i 4 netter og hotellet ligger sentralt i forhold til de fleste serverdigheter. Veiarbeid like utenfor hotellet medførte noe støy på dagtid. Vi fikk et innvendig hotellrom som var stort og sjarmerende. Badet var veldig lite og slitt, men rent. Baren i toppen av hotellet ble vår favorittplass med god service. Spiste bare frokost på hotellet og det var helt OK. Wifi kort kunne kjøpes i resepsjonen.

Dato for oppholdet: februar 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Hildegunn J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hotel I, Director de Relaciones Públicas på Hotel Inglaterra, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. mars 2016
Google-oversetting

Hello HildegunnJ:
Thanks a lot for let us know your opinion about our hotel it really help us to improve our services. Yes, unfortunatelly our rooms are differents in size also the size of the bathrroms are differents and only 41 rooms (the 50%) have balconies so is difficult to please all our clients and even more when they have a short stay. We hope that you come back to our hotel and Cuba again.
Once again thanks a lot.
Best regards,

Ania Mastrapa Pérez
Public Relations.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. januar 2016

Etter å ha lest mange negative anmeldelser var vel forventningene bare så der, og det ble en desto større positiv opplevelse å oppdage at dette hotellvalget viste seg å være svært så vellykket. Vi fikk et stort, flott rom med balkong og utsikt mot Parque Central - beliggenheten medførte selvfølgelig lyder/støy fra gatelivet utenfor - spesielt på dagtid. Mot sengetid ble det atskillig roligere, og aldri problematisk i forhold til søvn. Rommet hadde gode senger, romslige klesskap/oppbevaringsmuligheter, safe, kjøleskap - og et altfor kort dusjforheng: av de tre håndklærne vi fikk utlevert hver dag var måtte minst ett brukes som badematte/skureklut for å holde vannet fra dusjen på plass. Frokostsalen imponerte mer enn frokostutvalget - dvs, det var ikke noe å si på omfanget, men mer innhold av det som var satt fram. Men for all del, mer enn nok bl a av juicer, frukter til å få en supersunn start på dagen.
Inglaterras absolutt største fortrinn er beliggenheten - sentralt plassert ut mot Parque central er det korte avstander til sentrum, gamlebyen, Malecon og alle de store de store
museene.

Romtips: gi beskjed om at du ønsker utvendig rom. Noen innvendige rom har kun vindu mot atriet.
Dato for oppholdet: desember 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, IngunnConstance
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. januar 2016

Hotellet lider av slitasje og høy alder, men lokaliteten er et fint utgangspunkt for spaserturer i byen. Rommet mot gaten er greit nok og holder vel en norsk 3 stjerners standard. Man vasker og steller etter beste evne, men da utgangspunktet er gammelt og sllitet nytter det nesten ikke. Frokosten er middels minus, men du klarer deg. Ingen variasjon gjennom uken, du finner det samme på samme staed dag etter dag. Internett er bra på hotellrommene men bestill kort hver dag til rommet de er ofte tomme.Minibank rett nedi gaten, bruker du den blir du belastet i dollar som ligger 1 kr. under Euroen. Penger å spare. Resepsjonen veksler Euro.Fi takterrasse med litt slitne grillretter..men med god utsikt

Dato for oppholdet: januar 2016
Takk, carlsen2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser