Slitne kjipe rom som luktet vondt. Dårlig mat i en trist frokost restaurant. Service ikke noe å skryte av. Ligger ok sentralt til, men ikke optimalt. Finnes absolutt bedre alternativer i Havanna. Så ikke toppkarakter fra oss.
- Bar/lounge
Etter europeisk målestokk er hotellet av svært lav standard. Rommene var nedslitte og luktet dessuten urin. Heisen virket ikke over lengre perioder. Frokosten var blant de dårligste jeg har opplevd og hotell personellet lite serviceinnstilte og lite vennlige. Her har de mye å lære. Antar at rommene kan gå an dersom du bare har tenkt å sove der, men da kan du like gjerne bo privat eller et annet sted for en rimeligere penge. Her får du lite for pengene.
Dette hotellet gir deg en god standard (etter Cubansk målestokk), til en billig penge.
Hotellet har en god beliggenhet, rett ved Revolusjonsmuseet. Det er gangavstand både til Malacon og gamlebyen.
Rommene er enkelt innredet, med behagelige senger, aircondition og et ok bad. Rommene er rene, og godt vedlikeholdt.
Frokosten er svært varierende, vi hadde en dag med meget bra frokost og en dag med ok frokost. Restauranten er imidlertid ikke noe jeg vil anbefale til middag.
Hotellet ligger svært sentralt i Havana. 20min fra flyplassen (25cuc etter pruting) lite resepsjonsområde. Ok betjening. Små slitte rom. Ingen varmtvann. Frokost ikke spiselig. Fint med bilutleie i kjelleren. Ligger100m fra revolusjonsmuseet.