Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Håper det var færre her da Ernest Hemingway vanket her”
Anmeldelse av La Bodeguita del Medio

La Bodeguita del Medio
Vurdert som nr. 160 av 980 Restauranter i Havana
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 2 - USD 10
Kjøkken: Kubansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Barscene, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Frokost, Middag, Reservasjoner
Anmeldt 10. november 2018

De fleste turistene i Havanna hadde tydeligvis fått samme lur innfallet - "La oss ta en Mojito på stamstedet til Ernest Hemingway". Det bar like fullt som på grisefesten på Rhodos, service og drinkene deretter. Tror aldri dette ville blitt stamstedet til han Ernest i dag. Men på den annen side, er det jo hans skyld at det er blitt så poppis.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (9 885)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 9 885 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2017 via mobile enheter

Veldig artig bar , selvsagt mye turister der inne. God mojito , levende musikk fikk de plass til i det lille lokalet også. Verdt et besøk når man er i Havana

Dato for besøk: juli 2017
Takk, bentej2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. februar 2017

Jeg har begynt å oppsøke Hemingwaysteder etter et besøk på Key West. Dette føyer seg pent inn i rekken og både service og mat var god. Morsomt å skrive navnet sitt på veggen med tusj også. Trekk for litt kummerlige toalettforhold selv om det er generelt dårlig i Havana. Alt i alt en hyggelig aften.

Dato for besøk: februar 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, SDR59
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. januar 2017 via mobile enheter

Ett must når man er i Havanna. Det er trangt om plassen - og musikken er alltid eggende. Stikk innom til en mojito før eller etter middag.

Dato for besøk: januar 2017
Takk, hilber
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2016

Jada. Litt moro at folk har skriblet på hvert ledige sted i denne baren, men det oppveier ikke for elendig renhold (møkka lå tjukt på alle flater), dårlig mat og vonde drinker. Ventet altfor lenge på maten og regningen slik at vi kunne dra derfra så fort som mulig. Ingen god stemning og her har de greid å ødelegge en Hemingway atmosfære som var helt fraværende.

Til alt overmål finnes dette stedet også i Trinidad, der gadd vi ikke stikke nesa innenfor døren engang.

Dato for besøk: juli 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, kathrinpedersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Bodeguita del Medio, så også på

Havana, Ciudad de la Habana Province
Havana, Ciudad de la Habana Province
 
Havana, Ciudad de la Habana Province
Havana, Ciudad de la Habana Province
 

Har du vært i La Bodeguita del Medio? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din