“God mat, elendig service”
Anmeldelse av Gouverneur de Rouville

Gouverneur de Rouville
Vurdert som nr. 24 av 450 Restauranter i Willemstad
Kjøkken: Karibisk, Internasjonalt
God for: Spesielle anledninger, Lokalt kjøkken, Store grupper, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Frokost, Lunsj, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 20. november 2018

God mottagelse men glemte å servere vinen når maten kom. Ble ikke spurt om vi ønsket dessert. Sur serveringsdame som ikke ga noe av seg selv. Kommer ikke tilbake.

Takk, annegrete832

Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Utrolig nydelig mat og veldig gode coctails. Interiøret er fint - gjennomgående god finish på restauranten. Maten kom fort og betjeningen var utmerket!

1  Takk, Silje_Osl
Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Dro hit etter anbefaling av taxisjåføren vår. Absolutt verdt det! Utrolig koselig bakgård, eget brygget øl med god smak og flotte retter. Alt smakte bra.

1  Takk, idagut
Anmeldt 14. mars 2016 via mobile enheter

Nydelig mat, god atmosfære og hyggelig servering. Den har en flottbeliggenhet og vi valgte å spise på balkonger for å få en flott utsikt over havnen. Etterpå satt vi oss i den vakre bakgården og tok oss noe å drikke. Denne er virkelig vært et besøk. Det er en fordel å bestille bord på forhånd.

Dato for besøk: mars 2016
Takk, Hege B
StevenvanAnken, Manager på Gouverneur de Rouville, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. mars 2016

Dear Hege

Thank you very much for the beautiful words you have provided us. We are very glad to hear that you had amazing time when dining at Gouverneur. One of our aims is to exceed the expectations of our guests, therefore we are proud to notice we were able to. We will pass your kind words to the team as well.
We would like to thank you again for your feedback and Team restaurant & Cafe Gouverneur de Rouville is looking forward serving you again.
With kind regards,
On behalf of Restaurant & Café Gouverneur de Rouville
Steven van Anken

Anmeldt 31. juli 2015 via mobile enheter

Vi bestemte oss for å gå på denne restauranten etter at vi hadde lest om de gode tilbakemeldingene her på trip advisor. Vi hadde ikke bestilt bord på forhånd og fikk derfor ikke bord med utsikt ut mot byen og kanalen. Utsikten der var veldig vakker. Vi ble derimot plassert litt lenger inn i restauranten i en koselig bakgård. Vi var veldig fornøyd med denne plasseringen også. Men vil en kapre de beste bordene vil jeg anbefale å bestille på forhånd.

Når det kom til maten gikk vi for biff og det angrer vi ikke på. Den var fantastisk god og mør. I tillegg til at tilbehøret var veldig godt. Absolutt å anbefale. Servitøren vi hadde var også veldig koselig.

Dette er absolutt en restaurant som vi vil anbefale dersom en skal ut å spise i Willemstad 😃

Dato for besøk: august 2015
Takk, juneb498
StevenvanAnken, Manager på Gouverneur de Rouville, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2015

Dear guest,

Thank you for providing us with your feedback. We are glad to hear that you had a pleasant experience in our beautiful garden. We are proud to offer one of the most amazing places in Willemstad. We are constantly improving our quality products in order to guarantee a high quality. Therefore we would like thank you for this wonderful compliment and are looking forward welcoming you again.

On behalf of our staff on the floor a thank you for the compliments.

Steven van Anken

Reisende som så på Gouverneur de Rouville, så også på

Willemstad, Curaçao
Willemstad, Curaçao

Har du vært i Gouverneur de Rouville? Del dine erfaringer!