Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, elendig service”
Anmeldelse av Gouverneur de Rouville

Gouverneur de Rouville
Vurdert som nr. 17 av 347 Restauranter i Willemstad
Prisklasse: USD 5 - USD 30
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Store grupper, Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 20. november 2018

God mottagelse men glemte å servere vinen når maten kom. Ble ikke spurt om vi ønsket dessert. Sur serveringsdame som ikke ga noe av seg selv. Kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, annegrete832
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (3 731)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 3 731 anmeldelser

Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Utrolig nydelig mat og veldig gode coctails. Interiøret er fint - gjennomgående god finish på restauranten. Maten kom fort og betjeningen var utmerket!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Silje_Osl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Dro hit etter anbefaling av taxisjåføren vår. Absolutt verdt det! Utrolig koselig bakgård, eget brygget øl med god smak og flotte retter. Alt smakte bra.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, idagut
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. mars 2016 via mobile enheter

Nydelig mat, god atmosfære og hyggelig servering. Den har en flottbeliggenhet og vi valgte å spise på balkonger for å få en flott utsikt over havnen. Etterpå satt vi oss i den vakre bakgården og tok oss noe å drikke. Denne er virkelig vært et besøk. Det er en fordel å bestille bord på forhånd.

Dato for besøk: mars 2016
Takk, Hege B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
StevenvanAnken, Manager på Gouverneur de Rouville, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. mars 2016
Google-oversetting

Dear Hege

Thank you very much for the beautiful words you have provided us. We are very glad to hear that you had amazing time when dining at Gouverneur. One of our aims is to exceed the expectations of our guests, therefore we are proud to notice we were able to. We will pass your kind words to the team as well.
We would like to thank you again for your feedback and Team restaurant & Cafe Gouverneur de Rouville is looking forward serving you again.
With kind regards,
On behalf of Restaurant & Café Gouverneur de Rouville
Steven van Anken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2015 via mobile enheter

Vi bestemte oss for å gå på denne restauranten etter at vi hadde lest om de gode tilbakemeldingene her på trip advisor. Vi hadde ikke bestilt bord på forhånd og fikk derfor ikke bord med utsikt ut mot byen og kanalen. Utsikten der var veldig vakker. Vi ble derimot plassert litt lenger inn i restauranten i en koselig bakgård. Vi var veldig fornøyd med denne plasseringen også. Men vil en kapre de beste bordene vil jeg anbefale å bestille på forhånd.

Når det kom til maten gikk vi for biff og det angrer vi ikke på. Den var fantastisk god og mør. I tillegg til at tilbehøret var veldig godt. Absolutt å anbefale. Servitøren vi hadde var også veldig koselig.

Dette er absolutt en restaurant som vi vil anbefale dersom en skal ut å spise i Willemstad

Dato for besøk: august 2015
Takk, juneb498
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
StevenvanAnken, Manager på Gouverneur de Rouville, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2015
Google-oversetting

Dear guest,

Thank you for providing us with your feedback. We are glad to hear that you had a pleasant experience in our beautiful garden. We are proud to offer one of the most amazing places in Willemstad. We are constantly improving our quality products in order to guarantee a high quality. Therefore we would like thank you for this wonderful compliment and are looking forward welcoming you again.

On behalf of our staff on the floor a thank you for the compliments.

Steven van Anken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Gouverneur de Rouville, så også på

Willemstad, Curaçao
 
Willemstad, Curaçao
 

Har du vært i Gouverneur de Rouville? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din