Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Excellent facility, amazing staff, felt like I was at home in paradise”
Anmeldelse av El Greco Resort

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 9 sider til!
El Greco Resort
Nr. 31 av 63 hoteller i Montego Bay
Anmeldt 26 august 2011
Google-oversetting

  • Opphold: august 2011, reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
3  Takk, Cheryl S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
sseaton, Front Office Manager på El Greco Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28 september 2011
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (517)
Det er nyere anmeldelser for El Greco Resort
Se de nyligste anmeldelsene
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

385389 av 517 anmeldelser

Anmeldt 17 juni 2011
Google-oversetting

Romtips: ASk for BLOCK D, for a quieter room.
  • Opphold: juni 2011, reiste alene
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
8  Takk, Sista-Levi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9 mai 2011
Google-oversetting

Romtips: ask for room on top floor view amazing !
  • Opphold: februar 2011, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
4  Takk, Charleypolequeen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15 april 2011
Google-oversetting

  • Opphold: april 2011
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
3  Takk, ethor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15 april 2011
Google-oversetting

  • Opphold: april 2011, reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
5  Takk, Rishi002
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Reisende så også på disse Montego Bay hotellene
0.6 km unna
Altamont West Hotel
Altamont West Hotel
Nr. 29 av 63 i Montego Bay
124 anmeldelser
0.2 km unna
Caribic House
Caribic House
Nr. 30 av 63 i Montego Bay
83 anmeldelser
0.2 km unna
Doctors Cave Beach Hotel
Doctors Cave Beach Hotel
Nr. 39 av 63 i Montego Bay
241 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0.2 km unna
Deja Resort
Deja Resort
Nr. 23 av 63 i Montego Bay
189 anmeldelser
0.6 km unna
Toby's Resort
Toby's Resort
Nr. 27 av 63 i Montego Bay
520 anmeldelser
0.5 km unna
Montego Bay Club Resort
Montego Bay Club Resort
Nr. 35 av 63 i Montego Bay
73 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i El Greco Resort? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om El Greco Resort

Adresse: 11 Queens Drive, Montego Bay, Jamaica
Telefonnummer:
Beliggenhet: Karibia > Jamaica > Saint James Parish > Montego Bay
Fasiliteter:
Bar/salong Strand Forretningssenter med Internett-tilgang Gratis frokost Gratis Internett-tilgang (WiFi) Gratis parkering Tekjøkken Restaurant Romservice Suiter Svømmebasseng Rullestoltilgang
Hotellstil:
Nr.3 beste økonomihotell i Montego Bay
Nr.8 forretningshotell i Montego Bay
Nr.23 beste feriehotell i Montego Bay
Nr.24 hotell på stranden i Montego Bay
Prisnivå: kr 736 - kr 1 175 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:3,5 stjerne — El Greco Resort 3.5*
Antall rom: 96
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA, Expedia og 5viajes2012 S.L. slik at du trygt kan bestille fra El Greco Resort. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.
Også kjent som:
El Greco Hotel Montego Bay
El Greco Montego Bay
Montego Bay El Greco

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din