Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stopp på cruise m Royal Caribien Cruiseline. ”
Anmeldelse av Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe
Vurdert som nr. 13 av 98 Restauranter i Philipsburg
Kjøkken: Amerikansk
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Plutselig dukket Hard Rock Cafe opp foran oss på Boardwalken på St Marteen. Måtte selvsagt inn og se. Hyggelig betjening som laget drinken og var veldig opptatt om vi likte den. Noe vi absolutt gjorde. Anbefaler å stoppe her for litt forfriskninger på terrassen i 2 etg. Prøvde ikke maten.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Ritas_world_journey
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Israel1525, Manager på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2019
Google-oversetting

Thanks for the review. Glad to hear that you enjoyed the staff and drinks.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (661)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 661 anmeldelser

Anmeldt 9. januar 2019 via mobile enheter

Dette er den enkleste Hard Rock jeg har besøkt. Litt slitt og sjabby, men i forhold til plassene rundt er det helt greit
Maten kom raskt og var helt ok

Dato for besøk: januar 2019
Takk, knutp1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Israel1525, Manager på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2019
Google-oversetting

Thank you for the review, your feedback is much appreciated.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. mars 2016

Det er her som alle andre steder i verden, trygt og godt. Hard Rock er god å ha når du er ute å reiser, og blir litt frustrert over hva du skal spise. Servicen og maten er som den pleier å være, men for deg som ikke har vært på Hardrock før, så er det bare en ting å si: få det med deg med mindre du hater smakfull grillmat. Det er alltid dyktige servitører på Hardrock.

Dato for besøk: desember 2015
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Roger C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. mai 2015 via mobile enheter

Hard rock cafe skuffer aldri og heller ikke på St.Maarten!
Perfekt burger, deilig drink og en nydelig utsikt.
I tillegg kjempefine t-skjorter i underetasjen.
Anbefales

Takk, Bykern
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. februar 2015

Denne hardrocken ligger sentralt med fin utsikt mot standen. Det er herlig å sitte på terassen og nyte god mat og litt kaldt vitt vin. Det er en hyggelig betjening med god service. Maten var noe over gjennomsnittet for HRC. Ulempen for handicappede er trappene.

Dato for besøk: januar 2015
    • Verdi
    • Atmosfære
    • Service
    • Mat
Takk, ivartina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hard Rock Cafe, så også på

Philipsburg, Sint Maarten
Philipsburg, Sint Maarten
 
Philipsburg, Sint Maarten
 

Har du vært i Hard Rock Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din