Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastic pool, shame about the breakfast!! ”
Anmeldelse av Ocean Terrace Inn

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 7 sider til!
Ocean Terrace Inn
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 6 april 2016 via mobile enheter
Google-oversetting

Opphold: april 2016, reiste som et par
Takk, NorthumberlandAlf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ocean Terrace I, Public Relations Manager på Ocean Terrace Inn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10 april 2016
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (162)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

8993 av 162 anmeldelser

Anmeldt 5 april 2016
Google-oversetting

Romtips: Go for Hillside Oceanview or better.
Se flere romtips
  • Opphold: mars 2016, reiste med familie
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Randy S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ocean Terrace I, Public Relations Manager på Ocean Terrace Inn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10 april 2016
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4 april 2016
Google-oversetting

  • Opphold: mars 2016, reiste med familie
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Silvalocks
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ocean Terrace I, Public Relations Manager på Ocean Terrace Inn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5 april 2016
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24 mars 2016
Google-oversetting

Romtips: Balcony rooms have great views
Se flere romtips
  • Opphold: mars 2016, reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, AlaZonaTraveler
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ocean Terrace I, Public Relations Manager på Ocean Terrace Inn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3 april 2016
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23 mars 2016
Google-oversetting

Romtips: Pool level.
Se flere romtips
Opphold: mars 2016, reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Connie L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ocean Terrace I, Public Relations Manager på Ocean Terrace Inn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24 mars 2016
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Vurder også disse overnattingsmulighetene i eller i nærheten av Basseterre
5,1 km unna
Sugar Bay Club
Sugar Bay Club
Nr. 4 av 4 i Frigate Bay
186 anmeldelser
12,3 km unna
Park Hyatt St. Kitts Christophe Harbour
18,3 km unna
The Mount Nevis Hotel
The Mount Nevis Hotel
Nr. 2 av 3 i New Castle
197 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
5 km unna
St. Kitts Marriott Resort & The Royal Beach Casino
4,9 km unna
Royal St. Kitts Hotel
Royal St. Kitts Hotel
Nr. 3 av 4 i Frigate Bay
81 anmeldelser
5,1 km unna
Timothy Beach Resort
Timothy Beach Resort
Nr. 2 av 4 i Frigate Bay
643 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Ocean Terrace Inn? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Ocean Terrace Inn

Adresse: Wigley Avenue | Fortlands, Basseterre, St. Kitts
Beliggenhet: Karibia > St. Kitts og Nevis > St. Kitts > Basseterre
Fasiliteter:
Bar/salong Utvalg av drikke Forretningssenter med Internett-tilgang Treningssenter/treningsrom Gratis Internett-tilgang (WiFi) Gratis parkering Aktiviteter for barn (barne-/familievennlig) Restaurant Romservice Transporttjeneste Suiter Svømmebasseng
Hotellstil:
Nr. 2 av 6 hoteller i Basseterre
Prisnivå: kr 1 312 - kr 2 665 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:4 stjerne — Ocean Terrace Inn 4*
Antall rom: 50
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA, Expedia og 5viajes2012 S.L. slik at du trygt kan bestille fra Ocean Terrace Inn. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.
Også kjent som:
Ocean Terrace Hotel Basseterre
Ocean Terrace Basseterre

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din