Vi hadde rom med utsikt til pol, men hadde trodd der var en altan. Her er kun få rommet altan så vær oppmerksom ved bestilling. Poolområdet er veldig bra og det tas prøver av vannet to ganger om dagen så dette var ypperlig. Langs stranda er det mye stoler, men ingen parasoller og det var i det hele tatt få parasoller her, men noen steder med skygge under trær. Maten var bra men lite variasjon på Veranda som har buffer, dog er her flere restauranter slik at en kan velge noen kvelder og da må man huske å bestille bord i god tid!
Det vesentlige for mange var de to barene som var godt besøkt og drinker er de rause med, dog er service et mer ukjent begrep. Og støynivået inne er skrekkelig høyt og det gjør også at det til tider ikke var lett å snakke i resepsjonen og det påvirket kanskje også at service der ikke får god karakter. Service housekeeping var heller ikke god, da vi opplevde at rommet ikke-arabiske stelt når vi kom opp KL 16.30 og måtte vente etter dette med svar om at her er travelt! Når det ble gjort rent var det derimot bra arbeid og bra med utstyr på rommet.
Dette ble negativt om service men det var et stort unntak i restauranten med ei bli, rask og serviceinnstilt jente som het Gleniique (tror jeg) Mer
1 089