Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefaler på det sterkeste å «stikke innom» for en pizza på dette lokale spisestedet på Medby på Senja.”
Anmeldelse av Draugen Kro & Bar

Draugen Kro & Bar
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Medby
Prisklasse: USD 10 - USD 26
Beskrivelse: En Pizzarestaurant i sjokanten på yttersiden av Senja i naturskjonne omgivelser. Veien fra Finnsnes går via Svanelvmoen og gjennom Kaperdalen til Medby.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: En Pizzarestaurant i sjokanten på yttersiden av Senja i naturskjonne omgivelser. Veien fra Finnsnes går via Svanelvmoen og gjennom Kaperdalen til Medby.
Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Vi var 4 voksne som hadde vært på fjelltur, og avsluttet med pizza på Draugen. Bestilte to pizzaer, begge var fantastisk med meget god bunn og gode smaker. Beste pizza vi har spist på veldig lenge den ene heter faktisk «begredelig lefse», men navnet står ikke i stil til kvaliteten

Dato for besøk: august 2021
Takk, oerjanj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (23)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 23 anmeldelser

Anmeldt 7. juli 2021

Da vi kom satt jentene og spilte kort til musikk av 'The Police'. De var raskt på beina, tok oss godt imot og heiv seg rundt og ordna pizza iløpet av kort tid. Det smakte godt med litt mat og drikke etter en lang kjøretur. Jentene takket oss for besøket.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Merete L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juni 2021

Nyyydelig pizza og flott service Pizzaen er av type tynn bunn, laget av gode råvarer og stekt i steinovn. Vi har flere favoritter blant pizzaen de har på menyen Softisen er også nydelig god. Fin plass og en god atmosfære.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 476vibekea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juni 2021

Ei nydelig pizza laget på skikkelig råvarer. Koselig atmosfære med trivelige ansatte. Kommer igjen

Dato for besøk: juni 2021
Takk, KamillaEj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk hyggelig pub med kjempegod hjemmelaget pizza og god stemning. Nydelig betjening og softis til unga.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, annnC3086QW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Draugen Kro & Bar, så også på

 

Har du vært i Draugen Kro & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.