“Veldig skuffende ”
Anmeldelse av Jacobs Fiskerestaurant

Jacobs Fiskerestaurant
Vurdert som nr. 2 av 38 Restauranter i Saeby
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Vi er tre par som skulle ha vår avslutningsmiddag for ferien her på jacobs.
Det hele var en ren skuffelse fra start til slutt, uten et eneste lyspunkt.

Servicen var forferdelig og lite imøtekommende. Det var ikke et eneste smil. Og når den ene av oss spurte om det gikk an å gjøre fiskesuppen om til en hovedrett var svaret kontant nei. Vi spurte da om det var mulig å ta to forretter og helle det i en skål, det var også ikke mulig. Vi var nødt til å få det i to skåler.

Videre ble det underveis aldri spurt om maten var god, om noen ønsket noe mer å drikke eller om vi hadde det bra.

Angående maten er det er det bare en ting å si, smakløst.

Gjør deg en tjeneste å velg en annen restaurant. Vi kommer aldri tilbake.

Til eier av restauranten, wake up! NOE MÅ GJØRES NÅ!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, sebwiese

Anmeldt 2. august 2020

Forbered deg på å møte en stum servitør og et generelt lite imøtekommende personal. Første og siste gang vi spiser på Jacobs fiskerestaurant.

Dato for besøk: august 2020
4  Takk, MagnusG201
Anmeldt 13. februar 2020 via mobile enheter

Fantastisk sjømat. Reiste innom på vår vei fra Portugal til Norge. Er verd en reise. Fantastisk opplevelse.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, johnivarn2018
Anmeldt 31. august 2019 via mobile enheter

Service : 3 / 10. Food : 2 / 10. Location : 8 / 10. Restaurant : 6 / 10.

(Mottok en kald burger 1,25 t etter ankomst til stedet. Cola var lunket, utvannet og med for mye smak av sitron.)

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, alex-staychill
Anmeldt 28. august 2019

Fantastisk god sjømat bufe med et stort utvalg av sjømat av alle slag. Velsmakende retter. Travel men hyggelig betjening. Anbefaler å reservere bord i forkant. Kan absolutt anbefales.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Kaj Elkjær K

Reisende som så på Jacobs Fiskerestaurant, så også på

Frederikshavn, North Jutland
Frederikshavn, North Jutland

Har du vært i Jacobs Fiskerestaurant? Del dine erfaringer!