Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Alt er forferdelig ”
Anmeldelse av Jacobs Fiskerestaurant

Jacobs Fiskerestaurant
Vurdert som nr. 2 av 22 Restauranter i Saeby
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Forferdelig sted å avslutte ferien på. Vi var 6 vokse og ett barn som hadde gledet oss til å avslutte ferien på Jacobs med god sjømat. Vi hadde så vidt satt oss ned og fått menyer, før det innen 2 minutter kom tre ulike servitører som lurte på om vi var klare til å bestille. Så bare her merket vi elendig service, null oversikt eller kontroll. Ingen av servitørene var spesielt imøtekommende eller hyggelige heller. Menyen ser ok ut, men til å være en sjømatresturant, så er det trist at eneste muligheten for å spise en sjømattallerken er ved å ta mat fra en felles buffe, midt under corona-tider. Samme med fiskesuppen vi bestilte til forrett, fikk vi beskjed 10 min etter bestilling at dette måtte vi hente i buffeen. Noen ved bordet bestilte sjømat og så for seg fersk fisk, kanskje fra dagens fisketur. Men neida, fersk fisk vet de nok ikke hva er engang. Her går det i fryst og smakløs fisk. Noen spiser burger, denne var så gjennomstekt og grusom, at det er flaut å kalle dette signaturburgeren til Jacobs. Det kom ingen servitører bort under besøket vårt og man kunne tydelig se at dette var veldig unge sommervikarer som helst skulle vært et annet sted enn på jobb. Jacobs har så mye potensiale, men klarer dessverre ikke å friste med noe annet en bra beliggenhet. Kan heller anbefale å spise kebab på er gatekjøkken for bedre matopplevelse og hyggeligere service enn dette triste stedet.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, 613carinan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (539)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 539 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2020

Besøker restauranten for 2. gang. Første gang var i fjor og det hele var en dårlig opplevelse. Servicen var så elendig at hele selskapet dro i sinne etter å ha betalt regningen. I år ønsket vi å forsøke igjen. Var vi kanskje bare uheldig i fjor? Nei! I år var servicen enda dårligere. De ansatte er arrogante og maten smakløs. En i reisefølget var gravid og spurte derfor hva slags fisk fiskesuppen inneholdt, servitøren svarte torsk. Det viser seg senere når vedkommende begynner å spise av suppen at suppen inneholdt langt mer enn bare fisk av torsk. De ansatte ønsket ikke å anerkjenne eller å beklage dette når vi konfronterte de rundt dette. Maten til resten av følget var fritert uten at dette stod i menyen. Man skulle tro at en ordentlig fiskerestaurant ikke friterer alt på menyen, men jo. Smakløst og kjedelig. Ingen servitører kom bort til bordet for å høre om maten smakte eller om vi ønsket påfyll av drikke under hele vårt besøk. Jeg måtte gå til en ansatt for å be om regningen. Hun svarte så at hun skulle komme med denne straks. Etter 15 minutter og fortsatt ingen regning på bordet går jeg igjen bort til baren og spør etter regningen. Omsider kommer så en ansatt med kvitteringen til bordet. Vi betaler og den ansatte sier ikke engang ha det i det vi forlater bordet. Virkelig en av de verste opplevelsene i form av et restaurantbesøk vi alle har hatt. Og dette er andre gang. Noe må skje! Vi kommer definitiv IKKE tilbake!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, HegeWilhelmsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Stor skuffelse, etter flere tidligere besøk til dette flotte spisestedet.

Vi hadde gledet oss i lang tid til igjen å kunne nyte god sjømat, og ble svært skuffet over redusert utvalg, og mat som smakte lite og kjedelig.

Krabber og skjell smakte som om det kom fra frys, og med lite utvalg av varme fiskeretter ble dette en dyr og skuffende aften for vår familie på 2 voksne og 3 barn.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, SteinRogerB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Noe av den verste servicen jeg har opplevd noensinne. Servitørene var sure fra start til slutt. Jeg som gravid spurte om hva slags fisk det var i fiskesuppen, og servitøren sjekket opp og bekreftet at det kun var torsk. Etter jeg begynte å spise oppdaget jeg mange flere fiskesorter i suppen. Hovmesteren hadde ingen forståelse for dette, eller sa unnskyld. Brukte over 40 min for å rydde av bordet, 15 min + en påminnelse om regningen og ingen sa hade. Velg en annen resturant, alt annet enn Jacobs.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, P1994RLmonican
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Servitører som var svært lite imøtekommende og hadde lite kunnskap om maten.

Vi satt nesten en time fra vi fikk maten uten at en eneste servitør kom bort (vi sa ved bestilling at vi ønsket dessert). Vi ble ikke spurt om påfyll eller om maten smakte.

Maten var smakløs og kjedelig. Burgeren var helst gjennomstekt og var tørr.

Helt ærlig var hele «pakken» med denne restauranten dårlig. Betjeningen var sur og sa ikke engang hadet da vi gikk.

Anbefaler alle å velge noe annet. Jeg/vi kommer aldri tilbake.

Dato for besøk: august 2020
Takk, A9550DCmartinn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jacobs Fiskerestaurant, så også på

Frederikshavn, North Jutland
 
Frederikshavn, North Jutland
Frederikshavn, North Jutland
 

Har du vært i Jacobs Fiskerestaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din