Hadde en overnatting her, for å unngå for lange kjøreetapper på sommerferien. Ikke noe å si på prisen for overnattingen her, men samtidig er det ikke så mye man får for pengene her heller. Rommene er veldig basic, og har neppe vært pusset opp siden 70- tallet. Ikke veldig gode senger. Flekkete og ulekker sofa. Ingen tv, noe det var informert om på forhånd, men wifien de reklamerte med fungerte ikke som forventet. Frokosten var av den enkle sorten, der det ikke ble servert mer enn minimum.
Ikke spesielt vennlig vertskap. På døren til hotellet står det en klistrelapp om at dyr ikke har adgang, men det så ikke ut til å gjelde for eierne. Deres hund gikk fritt omkring, både inne og ute. Ingen i mitt reisefølge er redde for hunder eller allergiske, men jeg vil tro det finnes folk som er det. Mye hundehår i første etasje, på møbler og rundt om. Også en del støv i krokene. Det stod kaker i disken da vi kom om kvelden, og de samme kakene stod der ved frokosten neste dag. Ikke så veldig fristende kanskje.
Hele opplevelsen minnet litt om gode gamle Fawlty Towers. Interessant opplevelse, men det frister ikke til gjentagelse. Vil nok velge et annet sted om vi skal i denne retningen en annen gang. Fin foss bak hotellet, så om dere velger å stoppe her, er denne verdt å få med seg.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering