Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (48)
Filtrer anmeldelser
48 resultater
Vurdering fra reisende
28
18
1
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
28
18
1
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 48 anmeldelser
Anmeldt 30. juli 2019 via mobile enheter

Overnattet en natt i hytte. Ren og pen. Hyggelig betjening. Deilig å bade i bassenget ved siden av fossen. Gikk tur rundt på camping plassen, idylliske og skjermede plasser for både telt, vogner og biler. Kommer gjerne tilbake både for kort og lengre opphold.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, einar1977
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2019

Idyllisk plass og hyggelige ansatte.
Kjempedeilig basseng, og et litt mer avkjølende bad var mulig i elva ved siden av. Små fine bukter nedover der strømmen ikke var sterk.
Fin dusj og toalett. Ungen koste seg stort her

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, LinnMaritaBerntsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Vi tok en natt på dønfoss camping. Det er en stor campingplass. Sanitær anlegget var rent og bra. Fine teltplasser ned mot vannet. Stort svømmebasseng som var kjempefint (koster 50kr prpers) hyggelig betjening. Og en liten restaurant på området med enkel servering pizzaen var god. Anbefaler denne campingen:)

Dato for oppholdet: juli 2019
1  Takk, galagutt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2019

Dønfoss Camping ligger flott plassert ved den mektige Dønfossen
i naturskjønne omgivelser langs riksvei 15 i Skjåk kommune,
midt mellom Lom, Geiranger og Stryn.
Flott opparbeidet campingplass med et flott oppvarmet badebasseng som ligger rett ved siden av elven.
Flotte oppstillingsplsser langs elven,
OK sanitæranlegg.
Restaurant på plassen.

Dato for oppholdet: juni 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Service
Takk, BjR1956
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2019 via mobile enheter

vi campet 1 natt med telt, billig! 280 kr u/strøm det var hyggelig og rask betjening i resepsjonen. dette må være en av norges fineste campingplasser! med den flotte elven som renner så isblå og fin forbi, vi fant oss en liten perle av en plass helt ute på kanten ved elven. jeg ser at hyttene her er veldig koselig, det kan hende vi prøver det neste gang vi kjører forbi.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, tunneltrollet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser