Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Anmeldt 30. juli 2019 via mobile enheter

Overnattet en natt i hytte. Ren og pen. Hyggelig betjening. Deilig å bade i bassenget ved siden av fossen. Gikk tur rundt på camping plassen, idylliske og skjermede plasser for både telt, vogner og biler. Kommer gjerne tilbake både for kort og lengre opphold.

2  Takk, einar1977
Anmeldt 29. juli 2019

Idyllisk plass og hyggelige ansatte.
Kjempedeilig basseng, og et litt mer avkjølende bad var mulig i elva ved siden av. Små fine bukter nedover der strømmen ikke var sterk.
Fin dusj og toalett. Ungen koste seg stort her

1  Takk, LinnMaritaBerntsen
Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Vi tok en natt på dønfoss camping. Det er en stor campingplass. Sanitær anlegget var rent og bra. Fine teltplasser ned mot vannet. Stort svømmebasseng som var kjempefint (koster 50kr prpers) hyggelig betjening. Og en liten restaurant på området med enkel servering pizzaen var god. Anbefaler denne campingen:)

1  Takk, galagutt
Anmeldt 20. juli 2019

Dønfoss Camping ligger flott plassert ved den mektige Dønfossen
i naturskjønne omgivelser langs riksvei 15 i Skjåk kommune,
midt mellom Lom, Geiranger og Stryn.
Flott opparbeidet campingplass med et flott oppvarmet badebasseng som ligger rett ved siden av elven.
Flotte oppstillingsplsser langs elven,
OK sanitæranlegg.
Restaurant på plassen.

Dato for oppholdet: juni 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
Takk, BjR1956
Anmeldt 8. juli 2019 via mobile enheter

vi campet 1 natt med telt, billig! 280 kr u/strøm det var hyggelig og rask betjening i resepsjonen. dette må være en av norges fineste campingplasser! med den flotte elven som renner så isblå og fin forbi, vi fant oss en liten perle av en plass helt ute på kanten ved elven. jeg ser at hyttene her er veldig koselig, det kan hende vi prøver det neste gang vi kjører forbi.

Takk, tunneltrollet