Maja K
Anmeldelse av Dønfoss Camping
5,0 av 5 boblerAnmeldt 6. aug. 2020via mobile enheter
12.4 km fra Dønfoss Camping
La cúpula ofrece una hermosa vista a las montañas.
    5.3 km fra Dønfoss Camping
    10.6 km fra Dønfoss Camping
    26.5 km fra Dønfoss Camping
    11.5 km fra Dønfoss Camping
    Go to your Happy Price
    10.6 km fra Dønfoss Camping
    The most amazing scenic location!
    15.9 km fra Dønfoss Camping
    53.9 km fra Dønfoss Camping
    52.5 km fra Dønfoss Camping
    52.5 km fra Dønfoss Camping
    Se flere hoteller i Skjåk
    Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi booket hytter her for to netter.
    Da vi ankom var alt klappet og klart til oss. Hyttene er romslige og rene, godt utstyrt. Det eneste minus er at det finnes ikke grill til hver hytte, så vi måtte ut på "grilljakt".
    Restauranten er super med trivelig personale, rågod (og hjemmelaget) mat til hyggelige priser. Burgerne er ekte saker, saftige og gode.
    Man kan bestille ferskt brød og rundstykker til dagen etter. Også dette er hjemmebakt. Steinovnsbakt müslibrød kan virkelig anbefales! Vi kommer GARANTERT tilbake hit.

Takk, monag516
    Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Bestemte oss for å bo her da Galhøpiggen var målet for helgen. Leide hytte uten bad( var det eneste som var ledig). Minus for at hytta lå rett ved lekeplassen hvor det var utrolig mye støy. Men flotte hytter. Ikke stor, men var godt utstyrt med det nødvendigste. Rene og fine. Kort vei til service bygget. Rakk ikke å bade i anlegget. Men synes også det var dyrt å betale 40 kr for å bruke det selv om man bor på campingen. Og ikke mere en 18 grader. Men synes campingen er utrolig flott og gjennomført i stilen. Flott m fossen og naturen.

Takk, Linda S
    Anmeldt 30. juli 2019 via mobile enheter

Overnattet en natt i hytte. Ren og pen. Hyggelig betjening. Deilig å bade i bassenget ved siden av fossen. Gikk tur rundt på camping plassen, idylliske og skjermede plasser for både telt, vogner og biler. Kommer gjerne tilbake både for kort og lengre opphold.

2  Takk, einar1977
    Anmeldt 29. juli 2019

Idyllisk plass og hyggelige ansatte.
    Kjempedeilig basseng, og et litt mer avkjølende bad var mulig i elva ved siden av. Små fine bukter nedover der strømmen ikke var sterk.
    Fin dusj og toalett. Ungen koste seg stort her

1  Takk, LinnMaritaBerntsen
    Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Vi tok en natt på dønfoss camping. Det er en stor campingplass. Sanitær anlegget var rent og bra. Fine teltplasser ned mot vannet. Stort svømmebasseng som var kjempefint (koster 50kr prpers) hyggelig betjening. Og en liten restaurant på området med enkel servering pizzaen var god. Anbefaler denne campingen:)

1  Takk, Espen E