Richard I
Oslo, Norge
Anmeldelse av Skjåk Turistheim
4,0 av 5 boblerAnmeldt 10. aug. 2020via mobile enheter
1.9 km fra Skjåk Turistheim
La cúpula ofrece una hermosa vista a las montañas.
    15.8 km fra Skjåk Turistheim
    37.1 km fra Skjåk Turistheim
    22.0 km fra Skjåk Turistheim
    The most amazing scenic location!
    26.0 km fra Skjåk Turistheim
    0.0 km fra Skjåk Turistheim
    60.4 km fra Skjåk Turistheim
    63.0 km fra Skjåk Turistheim
    63.0 km fra Skjåk Turistheim
    61.4 km fra Skjåk Turistheim
    Se flere hoteller i Skjåk
    Anmeldt 10. august 2020

Kom hit sammen med mine 2 barn. Gode erfaringer fra å bo i leilighetene gjorde at vi nå valgte stor hytte med to soverom og eget bad med dusj/WC og varme i gulvet. Stort oppholdsrom kombinert med kjøkken ga oss god plass.TV på stua. Litt dårlig WIFI dekning i hytta, men helt OK rett utenfor. Savnet en vannkoker og en komfyr isteden for de to kokeplatene som er der. Men vi fikk ordnet oss mat og led ingen nød. Campingen ligger sentralt til med kro og butikk i gangavstand. Flott og lett turterreng i nærheten med fiskemuligheter for den som ønsker det. Stryn og Geiranger er heller ikke langt unna. Overnatting her anbefales!

Takk, Trondermamma
    Anmeldt 27. juli 2020

Vi bodde i en enkel men helt ok campinghytte. Felles sanitæranlegg var ok, men å dusje med varmt vann koster 10,- for fem minutt. Dårlig Wifi-dekning. Hyggelig og behjelpelig personale. Flott natur med mange turstier. Kan anbefales framfor hektiske Lom som bare ligger 15 min kjøring fra Bismo.

Takk, arst62
    Anmeldt 13. juli 2020

Takk for flott overnatting!
    Vi overnattet 2 voksne og 2 barn på 2 rom. Rene og fine rom, som stod til forventning. Hyggelig og god frokost med lokale råvarer.
    Vennlig vertskap som tok oss i mot.
    Vi kommer gjerne igjen!

Takk, Elena S
    Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Leide stor campinghytte, 1 overnatting ca.kr.1000,-
    Gammelt, slitt, lite vedlikeholdt, dårlig utstyrt.
    Skal dere ha gjester å komme igjen, kan dere ikke leie ut slikt.

Ukoselig, ikke verd pengene
    Håper dere tar tak

Dato for oppholdet: juni 2020
    Takk, konken2018
    Anmeldt 31. juli 2019 via mobile enheter

Ble bortvist fra ellers tomt fellesareal på en unødvendig og lite trivelig måte. Tidlig på kvelden satt vi og et annet par og pratet rolig og spilte kort (helt vanlig; ikke hasard). Betjening kom og begynte bryskt å rydde bort og ta private eiendeler uten rimelig forklaring eller varsel. Anbefales ikke dersom dere er ute etter vanlig service eller folkeskikk.

Ellers spartansk rom; tynne skumgummimadrasser på enkle og smale enkeltsanger. Dusjen lekker og badegulvet er derfor konstant vått.

Mange par vil sette pris på dobbeltseng eller enkeltsanger som kan skyves inntil hverandre. Her er det fastmonterte senger langs vegg etter hverandre i lengden. Hvis du er vesentlig bredere enn et A4-ark (eller et ukeblad) vil sovesofaen også være ubehagelig trang.

Ingen matservering var tilgjengelig når vi kom på ettermiddagen, og det anbefalte spisestedet i nærheten var ikke mye å skryte av, men var i det minste hyggelige.

Det andre paret vi kom i prat med fikk beskjed om at de fikk siste ledige rom og at prisen ikke inkluderte frokost (som de da ble belastet ekstra for). Vi booket rett etter dem og fikk rom til samme pris men inklusive frokost. Stol derfor hverken på opplysninger om fullt/ledig, eller at prisen som oppgis er korrekt eller inkluderer mat.

Styr unna; best å spise/bo andre steder.

Dato for oppholdet: juli 2019
    Takk, 81bj_rn_
    Per Ivar B, Eier på Skjåk Turistheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2019

Gjester som tar med seg medbragt alkohol i vårt skjenkeområde, vil bli bortvist. De private eiendelene som ble tatt på, var medbragte ølbokser, og plastglass med brennevin. Beklageligvis er min kones motorikk dårlig i venstre hånd, og boksen glapp for meg da jeg lettet på den, noe hun ba om unnskyldning for. Klokken var 23:30 og ikke tidlig på kvelden. Når det gjelder mat, er det riktig at vi ikke har den i samme bygning som overnattingen, men i et eksternt bygg 150 meter i fra. Det er skumgummimadrass på sofaen på rommet, men den leier vi bare ut som ekstraseng til barn under 12 år, pga størrelsen på sengen. Det er svanemadrasser i sengene. Vi har forskjellig standard på rommene, og det rommet det andre paret bodde på var booket via booking.com, og det var det siste rommet vi hadde av de oppgraderte romma, med dobbeltseng. Prisen på dette er ikke inkludert frokost, noe som står tydelig der. Det er vanlig å legge ut noen rom på booking.com, og selge resten direkte, og det vil da stå på booking.com sin side at det er kun et rom igjenn, dersom det er det siste du kan bestille via den siden. Heldigvis er det unntaket at gjestene forlater baderommet på denne måten som dere viser på bildet. Neste gang dere booker hotellrom, så si i fra at dere vil ha dobbeltseng, og dersom dere ønsker å bo på et sted med natteliv, så er kanskje ikke en enkel turistheim i Skjåk stedet for dere.