Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Anmeldelse av Skeid Kro

Skeid Kro
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Skjåk
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 3 - USD 29
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Surret litt med bestillingen, men maten var god og det var store porsjoner til en ok pris. Det var fullt inne så vi satt ute og da fikk vi ha med hunden også, veldig greit.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Linda A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (62)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 62 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Besøkte denne restauranten i dag, oppskrytt er den felles vurderingen. Vi angret på at ikke heller tok pølse på bensinstasjonen. Bestilte Olaburger blå x 3, en med søtpotet frites, en med vanlig fristes og en med salte mandelpoteter fra Skjåk.
Burgerne smakte prefabrikkerte billige Svinesundsburger, overlesset med grillkrydder. Søtpotet var meget god (høydepunktet for besøket), vanlig frites smakte greit. Mandelpoteter var kokte i fleskefett og var rett og slett avskyelige.

Folk stod tett som fisk i mære i kø for å få bestilt. Totalt bortkastet 200 kr for en burger som lett kan velges bort til fordel for grillpølser fra Shell. Ikke bra...

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Mette H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020

Spiste middag her på vei hjemover fra Ålesund og Geiranger i juli 2020. Ble fornøyd denne gangen også - dette er bedre kro-mat enn mange andre steder og god service med servering ved bordet.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, andrebli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Helt ok, verken mer eller mindre! Godt utvalg i menyen til små og store. Godt med sitteplasser inne.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, MonicaMalmin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

Vi spiste stekt ørret, pepperstek og Olaburger. Alle var strålende fornøyde. Nydelig smak og godt tilbehør. Super service.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Kristin H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Skeid Kro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din