“God kortreist mat laget fra bunn av!”
Anmeldelse av Skeid Kro

Skeid Kro
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Skjåk
Anmeldt 27. juli 2020

Meget god kortreist mat laget fra bunn av. Litt lang ventetid grunnet stor pågang. Men vi fikk beskjed om det. Kan anbefales!

Takk, arst62

Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi fikk anbefalt å spise her når vi skjekket inn på Skjåk Turistheim. Bar forberedt på mye folk og lang ventetid da jeg var inne og leste anmeldelser her først.
Synes likevel betjeningen kunne varslet om dette ved bestilling i tillegg. Vi ventet nesten en time på maten. Måten var god, og spiser gjerne her igjen.

Takk, vigdisw2015
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Surret litt med bestillingen, men maten var god og det var store porsjoner til en ok pris. Det var fullt inne så vi satt ute og da fikk vi ha med hunden også, veldig greit. 😊

Takk, Linda A
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Besøkte denne restauranten i dag, oppskrytt er den felles vurderingen. Vi angret på at ikke heller tok pølse på bensinstasjonen. Bestilte Olaburger blå x 3, en med søtpotet frites, en med vanlig fristes og en med salte mandelpoteter fra Skjåk.
Burgerne smakte prefabrikkerte billige Svinesundsburger, overlesset med grillkrydder. Søtpotet var meget god (høydepunktet for besøket), vanlig frites smakte greit. Mandelpoteter var kokte i fleskefett og var rett og slett avskyelige.

Folk stod tett som fisk i mære i kø for å få bestilt. Totalt bortkastet 200 kr for en burger som lett kan velges bort til fordel for grillpølser fra Shell. Ikke bra...

Takk, Mette H
Anmeldt 16. juli 2020

Spiste middag her på vei hjemover fra Ålesund og Geiranger i juli 2020. Ble fornøyd denne gangen også - dette er bedre kro-mat enn mange andre steder og god service med servering ved bordet.

2  Takk, andrebli

Har du vært i Skeid Kro? Del dine erfaringer!