Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Strøkent sted og kjempegod mat”
Anmeldelse av Skeid Kro

Skeid Kro
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Skjåk
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 3 - USD 28
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Her var det mye godt å velge i for en sulten familie på vei fra Strynefjellet. Vi spiste burger, type sprø (nachos), blå (blåmuggost og spekeskinke) og ost (ost og bacon). Veldig godt alt sammen og kjapt ekspedert. Spiste også deilige søtpotetfries. Lokalet er lyst og triveloig og bra med folk en mandag kveld.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 360annemarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (61)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 61 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2020

Meget god kortreist mat laget fra bunn av. Litt lang ventetid grunnet stor pågang. Men vi fikk beskjed om det. Kan anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, arst62
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi fikk anbefalt å spise her når vi skjekket inn på Skjåk Turistheim. Bar forberedt på mye folk og lang ventetid da jeg var inne og leste anmeldelser her først.
Synes likevel betjeningen kunne varslet om dette ved bestilling i tillegg. Vi ventet nesten en time på maten. Måten var god, og spiser gjerne her igjen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, vigdisw2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Surret litt med bestillingen, men maten var god og det var store porsjoner til en ok pris. Det var fullt inne så vi satt ute og da fikk vi ha med hunden også, veldig greit.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Linda A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Besøkte denne restauranten i dag, oppskrytt er den felles vurderingen. Vi angret på at ikke heller tok pølse på bensinstasjonen. Bestilte Olaburger blå x 3, en med søtpotet frites, en med vanlig fristes og en med salte mandelpoteter fra Skjåk.
Burgerne smakte prefabrikkerte billige Svinesundsburger, overlesset med grillkrydder. Søtpotet var meget god (høydepunktet for besøket), vanlig frites smakte greit. Mandelpoteter var kokte i fleskefett og var rett og slett avskyelige.

Folk stod tett som fisk i mære i kø for å få bestilt. Totalt bortkastet 200 kr for en burger som lett kan velges bort til fordel for grillpølser fra Shell. Ikke bra...

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Mette H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Skeid Kro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din