Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Campingplassen er romslig og ligger ned til vannet. Sanitæranlegget er rent, pent og med nye toaletter. Hyggelige drivere. Kort vei til Lom sentrum og øvrige aktiviteter. Overnattet i telt. 10kr for 8min dusj må også sies å være et pluss.

1  Takk, 396olemagnuss
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Flott, stille og rolig campingplass ved elva. Perfekt for de som vil unna kaoset på de store campingplassene. Alltid rent og pent i fellesanleggene. Hyggelig vertskap. En del mygg, men ikke noe problem om du har med myggspray.

Takk, tonei2015
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Veldig koselig camping ved elva. Mange plasser å velge mellom 😊 Rent og fint både på kjøkken og sanitær. Og eierne var så utrolig koselige. Anbefaler en overnatting her om du er i nærheten 😃 Likte godt at det var et rolig og fint område. Forresten også en fin strand der og mulighet for å leie kano 👍

Takk, Lindamf1
Anmeldt 17. juli 2020

Vi har reist hit flere år på rad og skal hit i år også. Trives veldig godt på plassen. Hyggelig vertskap,rent og fint sanitæranlegg. Nærhet til Lom og Skjåk. Ikke langt å kjøre om du vil gå i fjellet eller for eks. vil ta en tur til Geieranger. Vi fisker og slapper av. Det er det vi forbinder med ferie.

Takk, Rotehue
Anmeldt 16. juli 2020

Vi er en familie på fire som bodde i hytte her i fire dager. Her er det rent og pent og greit kjøkken å lage mat. Trivelig vertskap som ga meget god service. Mange fine fjellturer i nærheten. Kort avstand til Lom og servicetilbud. Hyggelig at de har pyntet alle hyttene med flotte uteblomster.

Takk, kristineh50