Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Super service!

Vi ble møtt av en amerikaner som ga super service fra vi kom til vi gikk. Utrolig hyggelig. Gode... les mer

Anmeldt 23. juli 2021
Biancaj23
via mobile enheter
Sykt bra tilbud

Kjekt å oppleve noe annet enn det man er vant til i Frafjord. Du får oppleve sjøen i kajakk eller... les mer

Anmeldt 6. september 2017
Marianne H
Les alle 26 anmeldelsene
  
Anmeldelser (26)
Filtrer anmeldelser
26 resultater
Vurdering fra reisende
26
0
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
26
0
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 26 anmeldelser
Anmeldt 6. september 2017

Kjekt å oppleve noe annet enn det man er vant til i Frafjord. Du får oppleve sjøen i kajakk eller på SUP board, og begge deler er fantastisk på hver sin måte. Man kommer i kontakt med morill, fisk, kobbe/sel og niser på en helt spesiell måte enn å se dem fra kaien. Absolutt og anbefale. 10 av 10.
Bra service og hyggelige folk på stranden <3

Dato for opplevelse: juli 2017
1  Takk, Marianne H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2017

Du trenger ikkje reise til Hawaii for å oppleve det eksotisk ☀️ Frafjord har alt.: SOL, SOMMER OG SJØ. Og der kan du bade, svømme, fiske og padle. Og her kan du bare møte opp. Arrangør stiller med brett, kajakk, våtdrakt, redningsvest samt kjempegod erfaring og service. Anbefales på det sterkeste

Dato for opplevelse: juli 2017
4  Takk, Asle E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2017 via mobile enheter

Fantastisk plass og en herlig aktivitet for både familie og venner i nydelig natur! Eieren gjør virkelig alt for å gjøre opplevelsen komplett. Anbefales virkelig!

Dato for opplevelse: juli 2017
5  Takk, Gunnbjørg B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2017 via mobile enheter

Stand up paddle og kajakkutleie i nydelige omgivelser. Anbefales for både store og små. Kan med fordel kombineres med en tur til Månafossen og Mån

Dato for opplevelse: juni 2017
3  Takk, Bente F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2017 via mobile enheter

Flott plass og super aktivitet for hele familien. Han som driver stedet er hyggelig og hjelpsom. Ungene (10 og 12år) fikk raskt til padlingen. Nydelig sandstrand like ved og ungene badet der i våtdraktene de fikk låne. Ta med niste og vær der hele dagen. Verdt et besøk!

Dato for opplevelse: juli 2017
4  Takk, Elisabeth W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser