Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Anbefales på det sterkeste!

Vi tok turen fra Stavanger til Frafjord for å padle SUP og det angret vi ikke et sekund på... les mer

Anmeldt 23. juli 2020
Marianne Nesslu... P
,
Asker, Norge
via mobile enheter
Sykt bra tilbud

Kjekt å oppleve noe annet enn det man er vant til i Frafjord. Du får oppleve sjøen i kajakk eller... les mer

Anmeldt 6. september 2017
Marianne H
Les alle 27 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (27)
Filtrer anmeldelser
27 resultater
Vurdering fra reisende
27
0
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
27
0
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 27 anmeldelser
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Vi tok turen fra Stavanger til Frafjord for å padle SUP og det angret vi ikke et sekund på.

Nydelige omgivelser og bra utstyr!

Anbefales :-)

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Marianne Nesslu... P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. september 2017

Kjekt å oppleve noe annet enn det man er vant til i Frafjord. Du får oppleve sjøen i kajakk eller på SUP board, og begge deler er fantastisk på hver sin måte. Man kommer i kontakt med morill, fisk, kobbe/sel og niser på en helt spesiell måte enn å se dem fra kaien. Absolutt og anbefale. 10 av 10.
Bra service og hyggelige folk på stranden <3

Dato for opplevelse: juli 2017
1  Takk, Marianne H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2017

Du trenger ikkje reise til Hawaii for å oppleve det eksotisk ☀️ Frafjord har alt.: SOL, SOMMER OG SJØ. Og der kan du bade, svømme, fiske og padle. Og her kan du bare møte opp. Arrangør stiller med brett, kajakk, våtdrakt, redningsvest samt kjempegod erfaring og service. Anbefales på det sterkeste

Dato for opplevelse: juli 2017
4  Takk, Asle E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2017 via mobile enheter

Fantastisk plass og en herlig aktivitet for både familie og venner i nydelig natur! Eieren gjør virkelig alt for å gjøre opplevelsen komplett. Anbefales virkelig!

Dato for opplevelse: juli 2017
5  Takk, Gunnbjørg B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2017 via mobile enheter

Stand up paddle og kajakkutleie i nydelige omgivelser. Anbefales for både store og små. Kan med fordel kombineres med en tur til Månafossen og Mån

Dato for opplevelse: juni 2017
3  Takk, Bente F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser