“Ikke ijen”

Meat & Eat
Vurdert som nr. 2 av 4 Restauranter i Tau
Prisklasse: USD 9 - USD 23
Anmeldt 8. august 2022

Va der å sko spise,vart nok ikke fleire besøk der nei.elendig mat...
..............!
Hghhjgjhhbbbhbbbbbbbbhjjnkjhggffdsdghjklkj-&ghjjjjjbjhjjjjjjhhhhhhjjjjhhj.vart dette hundre tegn tro¿?????????????

Dato for besøk: august 2022
Takk, kurtandr_l2022

Anmeldt 3. mai 2022 via mobile enheter

Var her med venner. Bestilte biff spareribs og pizza.
Noe seigt kjøtt, kunne vært mye mindre trevler. Spareribsen bestod for det meste av bein og en litt for sterk saus, maisstuingen som ble servert til var kald, coldslawen var nærmest flytende.
Pizzaen var noe brendr på undersiden, Smakte helt greit.
Det tok lang tid før vi fikk bestilt og enda lengre tid før vi fikk betale. Vi gikk til slutt til kassen selv. Servitør burde kommet til bordet og spurt om vi ønsket kaffe eller dessert? Samt ryddet av bordet.

Dato for besøk: mars 2022
Takk, EOID123
Anmeldt 21. desember 2021 via mobile enheter

Begge hadde ytrefilet, en medium og en rå.

Den medium var så seig at det var problematisk å få gaffelen inn i kjøttet. Var tungt tyggbart.

Den rå hadde mørt kjøtt, men store deler ble skjært bort fordi det var hinner som ikke ble skjært bort før steking. Følte det som jeg måtte gjøre halve slaktejobben med bordet. 300g ytrefilet var 2 seperate fileter og kvaliteten var ikke lik. Det ene stykket smakte også surt.

Må si jeg var veldig skuffet da jeg tidligere har hatt gode opplevelser på maten her. Kvaliteten denne gang var rett og slett skuffende.

Dato for besøk: desember 2021
1  Takk, Matglad_dude
Anmeldt 27. oktober 2021 via mobile enheter

Maten var god. Men servicen var elendig. Ingen som ryddet når vi var ferdig, 5 på jobb og vi var da eneste gjestene. Blir ingen dessert her.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Ailin N
Anmeldt 19. juli 2021

Vi bestilte 2 småretter, Nachos med kylling og Nachos med kjøttdeig pluss drikke. Drikke n kom fort, men der slutter all positivt. Ventet i nesten 50 minutter på å få maten. Vi gjorde flere forsøk på å få vite når maten kom, men fikk bare beskjed om at den kom snart. Det var varmt og drikken var vi tomme for etter en halv time. Da maten kom spurte vi om vi ikke kunne få noe mer å drikke som plaster på såret for lang ventetid, med nei da, der ble vi avvist ufint av av en servitør. Maten var kald, osten var ikke skikkelig smeltet, Den kalde salsaen, guacamolen og rømmen lå på toppen av det som skulle vært en varm smårett. Meget skuffende, hit går vi ikke igjen....

Dato for besøk: juli 2021
Takk, AnetteH72W

Reisende som så på Meat & Eat, så også på

Har du vært i Meat & Eat? Del dine erfaringer!