Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Oppskrytt”
Anmeldelse av Tau Pizza Café

Tau Pizza Café
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Tau
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vi dro hit fordi den hadde fått så mye skryt for kebaben. Det var ikke noe spesielt med den og pizzaen som kompisen min spiste var heller ikke noe eksepsjonell. Vil kalle alt gjennomsnittlig. Betjeningen var hyggelige og vi fikk maten raskt, så der har jeg ingenting å si.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, hermboy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (42)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 42 anmeldelser

Anmeldt 1. juni 2020 via mobile enheter

Først ventet vi i 20 minutter på maten. Da vi gikk inn og spurte om den snart var klar, hadde de glemt oss ut. Så da ble det nye 10-20 minutter venting. Da vi endelig fikk maten ble vi lovet 2 brus på grunn av all ventingen. Disse så vi aldri. Og sist men ikke minst fikk en av oss kebab i pita isteden for kylling. Forklaringen var at det var tomt for kylling (selv om de tok imot bestilling på det??)

På toppen av det hele er prisene mye høyere enn andre kebabrestauranter (130kr for en rullekebab). Gjør dere selv en tjeneste å ikke spis her.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Newbridge13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juni 2020 via mobile enheter

Satt og ventet på maten i over 30 minutter, viste seg at de hadde glemt oss ut. Ble lover cola som vi aldri fikk og i tillegg klarte de å komme med feil mat. Første og siste besøk her.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, siwn2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mai 2020

Hvorfor Stavanger-folk valfarter til Tau for å spise kebab er fullstendig uforståelig. Vi besøkte Tau Pizza Cafe Kr.Himmelfartsdag og bestilte to kyllingruller. Mye folk, lang ventetid i et veldig varmt lokale og det hele virket nokså kaotisk.Det første vi reagerte på var et fullstendig fravær av Corona hygienetiltak. Ingen av betjeningen brukte hansker, og i løpet av de 15-20 minuttene vi ventet var det ingen som vasket hendene, verken med såpe eller sprit. Bordene ble heller ikke ryddet, det sto skitne tallerker over alt. Kebaben var høyst ordinær. Vi fikk ikke velge saus, og salaten besto utelukkende av grønne blader og mais. Temmelig smakløst. Ingen grunn til å kjøre gjennom Ryfast for å spise kebab. Finnes MYE bedre kebab i Stavanger.

Dato for besøk: mai 2020
Takk, Finn P. O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mars 2020 via mobile enheter

Beste kebaben i heile verden på tau. Viss du någen gang har lyst på kebab og e på tau e dette stedet å gå! En fantastisk kulinarisk opplevelse av de få!

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, EirikVarnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Tau Pizza Café? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din