Hadde planglagt årets ferie med start overnatting i Angvika, deretter telttur i Innerdalen, så til Christian Gaard i Trandal.
Så forventningene var høye og usikre pga været😉
Men for en start🤩Angvika innfridde fra første stund, det før ankomst. Vi blir oppringt 2dager før, tanke på mat. Om vi ønsket 3 eller 5 retters. Barna kunne få dele. Vi takket ja til 3 retters.
Angvika handelsted, er en utrolig fin plass. Magiske rammer, som forsterkes med at man føler seg sett, servicen er perfekt. De som jobber yter en meget bra service. Vi leide rommet til forfedrene til Angvik dynastiet.
Vi lånte båt og fiskestenger kostnadsfritt/inkludert i prisen. Utrolig artig å ro litt og fiske for både store og små.
Vi fikk desverre ikke prøvd spa/bassenget for barna var for unge, 4 og 7 år. (16års grense)
Museet i tilknytning til hotellet var en reise i tid, her kunne man brukt timet/dager(må bare tilbake pga dette)
Middagen, meget god service av servitørene. Middagen dro noe ut i tid(2timer), men dette løste servitørene fint. Æ spurte om vi kunne innta desserten i sofa avd, noe servitørene løste uten problemer (barna hadde dermed en helaften, som de kommer til å huske)
Forrett fiskesuppe med laks, julienne grønnsaker. Utrolig god. Servert ved bordet, servitøren helte suppen over garnityret. De som ikke ville ga laks, fikk kamskjell.
Hovedrett lamnecarre, godrett. Men formye smaker på tallerkenen. Hadde holdt med lamnecarreen, sausen, couscousen, rotgrønnsakene. Ble litt mye med squash, pure og yoghurt dip. Men gode smaker, bare litt mye.
Dessert sjokolade ganash, sorbe, denne var meget god.
Alt i alt en 3 retters, som gjør at vi bestiller igjen.
Vi drakk nydelig eplemost og rødvin til maten.
Mye annet kunne vært nevnt.
Området innbyr til ro og hvile. Kort vei til fots eller med bil til natur opplevelser.
Vi anbefaler Angvika Handelssted og kommer gjerne tilbake senere.