Besvart 4. sep. 2020
Hei Trond. Tusen takk for besøket fra hele gjengen deres. Trivelig, og takk for flott tilbakemelding. Vi er ikke så langt unna, så hjertelig velkommen tilbake. Hilsen Jon Arild, Hotellsjef
Absolutt verd å besøke denne nydelige plassen. God mat og hyggelig betjening. Nydelige omgivelser. Muligheter for båttur, kano og fjelltur. Flotte rom og så gjennomført over alt. Hær finner du virkelig roen!
Spør svana86 om Angvik Gamle Handelssted - by Classic Norway Hotels
Takk, svana86
Jon Arild Birkeland, General Manager på Angvik Gamle Handelssted - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020
Hei. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Virker som dere har kost dere og prøvd litt av det vi kan tilby. Hjertelig velkommen tilbake. Hilsen Jon Arild. Hotellsjef
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Kan bare anbefales. Der finner man ro, stillhet, topp service, vakre omgivelser, fantastisk mat, stilfulle rom, gode senger, så er dette stedet man bør reise til. Bare senke skuldrene og nyte. Dette var en "fulltreffer" for oss. Reiser gjerne tilbake.
Sted
Sovekvalitet
Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør 197ednab om Angvik Gamle Handelssted - by Classic Norway Hotels
Takk, 197ednab
Jon Arild Birkeland, General Manager på Angvik Gamle Handelssted - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020
Hei Edna. Tusen takk for strålende tilbakemelding og beskrivelse av hva vi hele tiden ønsker å være for våre gjester. Håper vi ser dere tilbake en annen gang også. Vennlig hilsen Jon Arild, Hotellsjef
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Hyggelig betjening og et fantastisk sted, men dessverre mangler de ildsjeler på kjøkkenet som kunne levert de smaksopplevelsene som vi trodde stedet leverte. Tabber og ujevn leveranser fra kjøkkenet trekte ned totalopplevelsen vår.
Sted
Sovekvalitet
Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Spør hildejo2020 om Angvik Gamle Handelssted - by Classic Norway Hotels
1 Takk, hildejo2020
Jon Arild Birkeland, General Manager på Angvik Gamle Handelssted - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020
Hei Hilde. Takk for tilbakemelding. Dere hadde bestilt en 2 retters lunsj. Beklageligvis var servitøren uheldig å miste 3 porsjoner i gulvet. Så kjøkken måtte lage 3 nye retter. Det var laget akkurat mat til ditt selskap, så det ble litt ventetid og ikke helt lik rett. Det var et uhell og vår unge servitør tok til tårer etter reaksjonen fra gjester ved deres bord. Hotellets eier møtte dere senere på dagen, beklaget hendelsen, og holdt en orientering om historien her på plassen. Hilsen Jon Arild, Hotellsjef
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Gamle Angvik Handelssted er en opplevelse. Vi reiste ens ærend for å oppleve atmosfæren inne i Angvika, det flotte hotellet og den fantastiske maten. Vi bodde bare en natt, men skulle ønske at vi hadde tid til minst 2 netter. Rommene er rene og pene og nydelig innredet. Sengen er en drøm å sove i. Vi bestilte 5-retters middag med vinpakke og fikk en fantastisk opplevelse av gode smaker og god service. Restaurant besøket var verdt turen alene. Frokosten gav oss en god start på dagen, før vi dessverre måtte reise videre. Vi kommer garantert til å besøke dere igjen.
Spør 649jonh om Angvik Gamle Handelssted - by Classic Norway Hotels
2 Takk, 649jonh
Jon Arild Birkeland, General Manager på Angvik Gamle Handelssted - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020
Hei. Tusen takk for flott tilbakemelding. Kom gjerne tilbake flere netter. Vi har mange turtips i området. Vennlig hilsen Jon Arild, Hotellsjef
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Etter fantastiske Mardalsfossen gikk turen videre til Angvik. Virkelig en perle der bygningene ligger langs fjorden. En varm velkomst og rask og grei innsjekking. En fantastisk ettermiddag på terrassen med bobler i glasset. Kan ikke bli bedre.! Lånte fiskestang og prøvde lykken fra bryggen, men uten hell. Kveldens 5 retter var vårt valg og den skuffet ikke. Vi valgte ikke vinpakken men i samarbeid med restaurantsjef kom vi frem til spennende alternativer. Med den utsikten spisesalen kan by på burde vi begge være plassert/seated slik at ikke en måtte stirre inn i veggen i 4 timer. (5 retters tok litt vel lang tid). Takk til alle ansatte som alle ga det lille ekstra for at trivsel, hjerterom og hygge var det som brant seg fast. Litt endring på middagsetting og innhold på baderom så blir det top score ved neste besøk. For vi kommer gjerne tilbake !
Spør Lars R om Angvik Gamle Handelssted - by Classic Norway Hotels
1 Takk, Lars R
Hei Lars Tusen takk for omtale og tips. Det er første gang på 2 år at vi ikke får full score. Beklager, vi skal skjerpe oss :) Hjertelig velkommen tilbake. Vi starter ny telling fra i dag. Vennlig Hilsen Jon Arild, Hotellsjef