Svesa
5,0 av 5 boblerRom
4,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Jon Arild Birkeland, General ManagerAngvik Gamle Handelssted - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 21. sep. 2020
Hei. Takk for tilbakemelding. Fast meny til fast tid er slik vi har det i Angvik. Det kommer nok ikke til å bli a la carte restaurant her. Jeg tror alle gjester blir gjort oppmerksom på det før de ankommer. 3 retters kvalitetsmeny koster hos oss 645,-. Bortsett fra dette ser det ut som det var et trivelig opphold :) Vennlig hilsen Jon Arild, Hotellsjef
6.1 km fra Angvik Gamle Handelssted - by Classic Norway Hotels
29.9 km fra Angvik Gamle Handelssted - by Classic Norway Hotels
30.1 km fra Angvik Gamle Handelssted - by Classic Norway Hotels
30.2 km fra Angvik Gamle Handelssted - by Classic Norway Hotels
30.2 km fra Angvik Gamle Handelssted - by Classic Norway Hotels
Dobbeltrom med bad, tv, gratis internett. Vannkoker med kaffe og te
30.3 km fra Angvik Gamle Handelssted - by Classic Norway Hotels
30.4 km fra Angvik Gamle Handelssted - by Classic Norway Hotels
Se flere hoteller i Angvik
Anmeldt 1. september 2020

Vi giftet oss i Angvika og feiret bryllupsfesten der i 2013.En fantastisk dag, og vi kunnet ikke vært mer fornøyd!Var der å feiret bryllupsdagen vår nå,været var like flott som for 7 år siden,og plassen enda mer spektakulær enn vi husket!Servicen er upåklagelig,og maten fantastisk! Vi fikk også brudesuiten da de husket oss fra bryllupsfeiringen for 7 år siden!Vi kommer igjen,og anbefaler hotellet på det varmeste. En unik avslappende atmosfere,i nydelige omgivelser.

Dato for oppholdet: september 2020
Takk, MariaH3885
Jon Arild Birkeland, General Manager på Angvik Gamle Handelssted - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Hei Maria.
Såå trivelig. Tusen takk for strålende tilbakemelding. Ja, vi holder koken i Angvik og jobber hver dag for å bli ennå bedre. På gjensyn. Hilsen Jon Arild, Hotellsjef.

Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Vi valgte denne plassen som en verdig avslutning på et 30-årig korprosjekt Fredøens Basarensemble.
Avslappende, koselig og en velkommen tone gjennomsyrer hele stedet.
Galleri, museum, spa, salonger og stuer - det er bare nydelig.
Takk for oss!

1  Takk, 6523Trond

Hei Trond.
Tusen takk for besøket fra hele gjengen deres. Trivelig, og takk for flott tilbakemelding. Vi er ikke så langt unna, så hjertelig velkommen tilbake. Hilsen Jon Arild, Hotellsjef

Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Absolutt verd å besøke denne nydelige plassen.
God mat og hyggelig betjening. Nydelige omgivelser. Muligheter for båttur, kano og fjelltur. Flotte rom og så gjennomført over alt. Hær finner du virkelig roen!

Takk, svana86
Jon Arild Birkeland, General Manager på Angvik Gamle Handelssted - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020

Hei.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Virker som dere har kost dere og prøvd litt av det vi kan tilby. Hjertelig velkommen tilbake. Hilsen Jon Arild. Hotellsjef

Anmeldt 14. august 2020

Kan bare anbefales. Der finner man ro, stillhet, topp service, vakre omgivelser, fantastisk mat, stilfulle rom, gode senger, så er dette stedet man bør reise til. Bare senke skuldrene og nyte. Dette var en "fulltreffer" for oss. Reiser gjerne tilbake.

Takk, 197ednab
Jon Arild Birkeland, General Manager på Angvik Gamle Handelssted - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Hei Edna.
Tusen takk for strålende tilbakemelding og beskrivelse av hva vi hele tiden ønsker å være for våre gjester. Håper vi ser dere tilbake en annen gang også. Vennlig hilsen Jon Arild, Hotellsjef

Anmeldt 11. august 2020

Hyggelig betjening og et fantastisk sted, men dessverre mangler de ildsjeler på kjøkkenet som kunne levert de smaksopplevelsene som vi trodde stedet leverte. Tabber og ujevn leveranser fra kjøkkenet trekte ned totalopplevelsen vår.

1  Takk, hildejo2020
Jon Arild Birkeland, General Manager på Angvik Gamle Handelssted - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Hei Hilde.
Takk for tilbakemelding. Dere hadde bestilt en 2 retters lunsj. Beklageligvis var servitøren uheldig å miste 3 porsjoner i gulvet. Så kjøkken måtte lage 3 nye retter. Det var laget akkurat mat til ditt selskap, så det ble litt ventetid og ikke helt lik rett. Det var et uhell og vår unge servitør tok til tårer etter reaksjonen fra gjester ved deres bord. Hotellets eier møtte dere senere på dagen, beklaget hendelsen, og holdt en orientering om historien her på plassen. Hilsen Jon Arild, Hotellsjef