Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 232
Vis tilbud
Booking.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Expedia.comUSD 232
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (755)
Filtrer anmeldelser
755 resultater
Vurdering fra reisende
110
216
236
133
60
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
110
216
236
133
60
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3237 av 755 anmeldelser
Anmeldt 16. oktober 2018

Tilbragte en kveld/natt på Tanum Strand. frisk vind, så vi fikk ikke gått turene vi hadde planlagt, men allikevel en fin opplevelse. Flott ala-carte middag på kvelden, med kjempefin service. Noe skuffet over at det kun var et par plastglass på rommet, skulle gjerne sett at det var et sett "vanlige glass" til avbenyttelse. Men, vi fikk låne i resepsjonen. Frokosten på morgenen var superb.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, Finn Roger A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marknad_TanumStrand, Marknad på TanumStrand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2018
Google-oversetting

Hej!
Tack för din recession det är genom dom som vi kan förbättra oss.
Vad härligt att ni fick avnjuta en utmärkt frukost i restaurangen.

Hälsningar Angelica på TanumStrand

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2018

Fine leiligheter, men kunne vært gjort mer rene. Ingen gratis internett til leiligheter. Fin størrelse, og fin inndeling av rom. Flotte naturopplevelser i nærområdet. Kort spasertur til Grebbestad. Dyr mat på hotellet

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Egil B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marknad_TanumStrand, Markand på TanumStrand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. oktober 2018
Google-oversetting

Hej Egil,
Tack för din recension jag ska vidarebefordra detta till dom olika avdelningarna.
Vad roligt att ni fick uppleva Bohusläns vackra natur.

Hälsningar Angelica på TanumStrand

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2018

Tur med barnebarn til Tanumstrand for første gang. Rommet var greit bortsett fra at barna klaget litt over at sovesofaen ikke var god å ligge i. Det var gode senger for voksne. Ikke minibar/kjøleskap på rommet. Barna koste seg i bassenget og ute med minigolf. Frokosten var rikelig og med godt utvalg. Hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Nikozero1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Safari675559, Marknad på TanumStrand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2018
Google-oversetting

Hej
Tack för din recession det är genom era åsikter vi kan ta till oss och därmed åstadkomma en förbättring.
Vad härligt att ni fick avnjuta en bra frukost med ett stort utbud!

Hälsningar Angelica på TanumStrand

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

Jeg å min kone var her i helgen for 3 gang.Å vi har storkoset oss,med skalldyrbord på fredag og en treretters satt sammen av kokkene på lørdag.Frokosten er veldig bra og godt utvalg.Dette stedet passer alle anledninger og vi kommer tilbake

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, kentm176
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Safari675559, Reception på TanumStrand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. september 2018
Google-oversetting

Hej Kent!
Vi glädjer oss verkligen att ni hade en underbar helg hos oss på TanumStrand, vi hoppas att ni snart kommer tillbaka till oss och kanske då testar vår avkopplande Spa-avdelning :)
Hälsningar Emma på TanumStrand

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2018 via mobile enheter

Vi overnattet i en av de små hyttene i nærheten av hotellet. Plasseringen var fin, hytten var ren og sengene gode. Men den var ikke særlig innbydende, litt steril og kald. Prisen vi betalte for denne hytten, for en natt, virket litt i overkant med tanke på hvor enkel den var.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, bj_rgk2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marknadsavdelni... T, Reception på TanumStrand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. september 2018
Google-oversetting

Hej!
Så tråkigt att höra att vår prisbild inte levde upp till dina förväntningar. Hoppas du ändå kan tänka dig att komma tillbaka en annan gång så vi kan uppfylla dina förväntningar för den gången.
Hälsningar Emma på Tanumstrand

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser