Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
USD 198
Vis tilbud
Expedia.comUSD 208
PricelineUSD 208
HurbUSD 214
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (771)
Filtrer anmeldelser
771 resultater
Vurdering fra reisende
112
218
239
137
65
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
112
218
239
137
65
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 771 anmeldelser
Anmeldt 14. april 2020 via mobile enheter

Veldig bra sted med koselige hytter fine gåturer og en koselig liten by, og god mat på hotellet, anbefales. Mange utesteder i Grebbestad er også ett stort pluss og god mat på første stedene, og det er også bra med klesbutikker

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, bengan1952
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Magdalena Felipa, Marknadsföring på TanumStrand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. februar 2021
Google-oversetting

Hej Engman,
Stort tack för ditt fina omdöme! Underbart att läsa att ni har haft det så bra hos oss - jag skall hälsa mina kollegor i restaurangen detta också, och så hoppas jag att vi får chansen att välkomna er åter till oss snart igen.

Bästa hälsningar och varmt välkommen åter!

Mvh,
Magdalena Felipa Moreno
Guest Experience Team, TanumStrand

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2020 via mobile enheter

Fikk en tur til Tanum strand i gave av min mann på Valentinsdagen ❤
Først til det positive: Hyggelig innsjekk, vennlig personal, ved utsjekk var satt kaffe/kaker på skranke så man kunne ta med en kopp kaffe på vei hjem.
Nydelig mat i restauranten. Vi spiste der begge kveldene og maten var av svært høy kvalitet. Godt og fresht
Frokost var også god med alt du trenger og vel så det. Nylaget omelett, små pannekaker, variert pålegg, frukt og vaffler. Veldig bra.
Smilende og hyggelig personale i restauranten.
Spa: Fikk en nydelig massasje av en flink behandler
Det som trekker ned:
Selve SPA avdeling er slitt og ikke godt nok rengjort. Det er mye vann på gulvet som ikke tørkes bort. Gjestene kaster brukte håndklær/badekåper på sofaene og benkene slik at det er vanskelig å finne et plass å sette seg. Skitne glass/tallerken ryddes ikke fort nok og skaper sjuskete stemning. Veldig fin/rolig basseng i første etasje. Ellers er avdelingen i andre etasje liten og når det er mye gjester blir det nesten litt trengsel. Koselig badstue ute på brygga med mulighet å bade i sjøen.Pluss for vann/frukt/snacks i Spa avdelingen.
Det som virkelig trekker ned er vegg til vegg tepper overalt. I trappene er teppene så skitne at det er nesten ekkelt å se på.
Vi bodde på rom 225 mellom 14-16 februar. Skulle ha "exekutiv" rom, med litt bedre standard, men kunne ikke skjønne hva som var ekstra med dette rommet? Helt ordinær rom med vegg til vegg tepper, det luktet skitt og støv på rommet, måtte lufte konstant.
Når ledelsen bestemmer å gjøre noe hyggelig må dere gjennomføre det. Fint å finne 4 minisjøkolader, badekåper og tøfler på rommet. Men når en finner badekåper opp ned, sjokoladene slengt over og tøflene på toppen det hele i en haug, føler en seg ikke særlig velkommen.
Renhold på rommet var svært dårlig mine bukser ble lagt på en kleshylle, der ble det ikke tørket støv på evigheter, se bilder. Når en våkner og ser rett på stolryggen med de ekleste flekkene og ser på skitne gardiner, skaper ikke dette følelse av luksus. Utrolig skuffende
Pluss for Rituals produkter på rommet. Men hvorfor finnes det sjampo og dusjsåpe men ikke hårbalsam? På et Spa hotell?
Konklusjon: Det er tydelige forbedringer i forhold til det jeg leste her på Tripadvisor. Ledelsen anstrenger seg og det er bra.
Men renhold... her er det laaaang vei å gå, og fjern teppene... Jeg fikk nesten støvallergi Jeg tror ikke jeg kommer til å bo på dette hotellet igjen med mindre rommene blir pusset opp. Men kommer gjerne en sommerdag for å spise deilig middag
Fint beliggenhet forresten med en kort spasertur til Grebbestad.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 121natalia_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TanumStrand T, Marknad / Aktivitet på TanumStrand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mars 2020
Google-oversetting

Hej

Ledsen att er vistelse inte blev vad ni förväntat er. Självklart tar vi till oss av allt ni skriver, och kommer att ha det med oss framåt!
Skönt att det blev några ljusglimtar i vistelsen, och vi hoppas ni besöker oss igen :)

Välkommen i sommar, och ta hand om er i dessa tider!

Med vänlig hälsning, Niklas

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. februar 2020

Vært har mange ganger. Flott sted, god mat og hyggelig personale. Sengene er noe harde, man rommene er flotte. Velger du havutsikt, så har du det bra på Tanumstrand. Beliggenheten er helt fantastisk og man kan gå mange turer i området. Sjømatbuffeten på fredager er nydelig. Servitøren Claes (Clas?) er en herlig type!

Dato for oppholdet: februar 2020
Takk, Taroas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TanumStrand T, Marknad / Aktivitet på TanumStrand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mars 2020
Google-oversetting

Hej

Kul att ni har trevligt hos oss, och JA, Claes är en härlig typ :)

Välkomna åter, och ta hand om er i dessa tider!!

Med vänlig hälsning, Niklas

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. november 2019 via mobile enheter

Hotellet byr på mange muligheter. Bassenget er noe kaldt og litt liten dybde og lite. Pluss for sklie ig muligheter for å svømme ut. Varmvannsbassenget er for spaavdelingen, men også lite og ikke nok varmt.

Restauranten er fin og serverer god mat.

Konferansedelen er ok. Ikke noe topp moderne, men fungerer bra.

Rommene varierer i kvalitet. Rommet jeg fikk var noe slitt i parkett, vegger og dørkarmer. Burde også hatt bedre renhold og tips å modernisere hele hotellet til 2020-standard. Merker at det ikke er bygd de senere årene.

Vannet i springen var dårlig trykk og vanskelig å justere. Suste også fra radiatorene på rommet.

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, anorvald
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marknad_TanumStrand, Marknad på TanumStrand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. januar 2020
Google-oversetting

Hej! 
Tack för att du tagit dig tiden och skriva en recension. Det är genom dom vi kan förbättra oss, vi värdesätter gästens feedback. Jag kommer att at dina synpunkter vidare till de berörda avdelningarna.
Varma hälsningar från TanumStrand

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. oktober 2019

Vi leide to rom (dobbeltrom og suitte) og opplevde at det ikke var varme på bad eller soverom. Vi bodde der to døgn og sa ifra allerede første kvelden. Etter flere runder hos resepsjonen, fikk vi (når vi sjekket ut etter to døgn) vite at det ikke er lagt inn varme på badet. Det var så kaldt i rommet og på flisene at badetøyet ikke tørket i løpet av 24 timer inne på badet... HOTELLET ER OVERPRISET! 9200 SEK for to rom og frokost i to dager, inkludert kalde bad! Kaldt soverom kan vi leve med, men ikke kalde bad og fliser.
Badeanlegget, SPA og restauranten er super!

Romtips: Ta med tøfler for å benytte på det kalde badet.
Dato for oppholdet: september 2019
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, larsgunnarlind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marknad_TanumStrand, marknad på TanumStrand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2019
Google-oversetting

Hej
Tack för att du skrivit en recension det är genom dom vi kan förbättra oss.
Jag beklagar att eran vistelse inte blev som förväntat. Jag kommer att ta dina synpunkter vidare om att ni upplevde att det var kallt i rummet och på golvet.
Vänliga hälsningar Angelica

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser