Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Priceline
Orbitz.comUSD 216
Se alle 14 tilbud
Anmeldt 12. juli 2022 via mobile enheter

Nydelig sted, perfekt for barnefamilier. Hadde vært lurt med mitt flere ansatte på jobb, da det til tider var kaos både i resepsjon og i frokostsalen. Elendig på glutenfritt utvalg til frokost. Da i tillegg frukt og grønt var plassert under glutenholdige kaker, måtte vi be om egen frukt. Måtte ta med egne pannekaker som de fikk varme…
Hyggelig personal som sikkert gjorde sitt beste. Men det skal så lite til for å gjøre dette trygt og sikkert for alle.

Takk, trinef214
Guest Experience Team TanumStrand, Gästservice/reception på TanumStrand SPA & Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2022

Tusen tack för feedback. All feedback hjälper oss att bli bättre och vi tar tacksamt emot detta. Vi önskar dig varmt välkommen åter.

Anmeldt 12. juli 2022 via mobile enheter

Var her med min sønn på 6 år og hans besteforeldre. Leide en hytte i Sødre Stugbyn som er perfekt for da er man unna konsertene ved hotellet og har sin egen plass med terasse og lite kjøkken. Hyttene ligger i et veldig koselig hytteområde rett ved hotellet, hvor det også er privateide hytter som lager en fin atmosfære. Samtidig som man får nyte hotellfrokost og de andre fasilitetene. Dog dårlig wifi på hytta.

Rundt hotellet er det fin strand med perfekt krabbefiske, flere lekeplasser (spesielt hoppe»puta» falt i smak), minigolf og treningsområder. Spiste pizza og var innom restauranten på formiddagen som begge leverte bra mat.

Bassenget var fint, stort og bra med utebasseng og sklie. Bærer preg av at det ikke har vært renovert på en stund og renholdet var så som så.

Kort vei til Grebbestad som er en koselig by.

Alt i alt er koselig sted for en familieferie, spesielt fordi vi bodde i hyttene som ga en ekstra fin opplevelse.

Takk, LenAnd

Anmeldt 11. juli 2022 via mobile enheter

Hytta var ok den, hvis man ser bort fra en veldig sliten veranda med slitt utebord. Inne i hytta var det fint. Greie møbler, senger og kjøleskap med fryser.

Dusjen var HELT ubrukelig, ingen stråle i det hele tatt, så fikk nøye oss med litt sildring...
Det må de fikse.

Ellers et supert opphold på Tanum 😊

Takk, 224linns
Guest Experience Team TanumStrand, Gästservice/reception på TanumStrand SPA & Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2022

Tusen tack för fin feedback och att du tar tid att skriva några rader om oss. Vi hoppas du meddelade i receptionen vilken stuga ni bodde i? Varmt välkommen åter.

Anmeldt 11. juli 2022 via mobile enheter

Hotellet ligger blant svært fine omgivelser, har OK med fasiliteter og god frokost. Men dessverre fikk vi et møkkete rom med matrester, smuler, støv og kaffeflekker på mange overflater. Ingen aircondition eller minibar og svært dårlig trykk i dusjen.

Takk, Departure44760471644

Tusen tack för fin feedback och att du tar tid att skriva några rader om oss. Vi ser över allt detta. För glädjan info så kommer vi under nästa år renovera och bygga ut ytor på hotellet. Varmt välkommen åter.

Anmeldt 11. juli 2022 via mobile enheter

Dette var en feriemaskin med mye kaos. Sikkert bra for småbarnsfamilier, men ikke for par uten. Kommer ikke til å dra hot igjen. Frokost var ok, men det var mye som var tomt eller manglet. Personalet virket som de ikke var så godt trent og manglet kunnskap. Det var tøysete med kølapp i resepsjonen. Dessuten ble du ikke ønsket velkommen. Personalet smilte ikke til deg.

Takk, wenched2017

Tusen tack för fin feedback och att du tar tid att skriva några rader om oss. Vi tar åt oss på all feedback för att bli bättre. Under just sommaren är det väldigt mycket barnfamiljer men oxå par och vän gäng. En salig blandning på människor som alla ska tillfredställas. Vi rekommenderar att om ni är ett par som vill ta det lugnt och kosa er mer som ett kärlekspar så är det före och efter högsäsong den allra bästa. Varmt välkommen åter.