Vilde
3,0 av 5 boblerAnmeldt 2. aug. 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2022
Guest Experience Team TanumStrand, Gästservice/receptionTanumStrand SPA & Resort, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 15. aug. 2022
Hej och tack för din feedback. Vi ser över allt för förbättringar. Under hösten och vintern kommer vår resort att genom gå renovering av stugor, hotellrum och lobbyområde - detta kommer bi ett fint ansiktlyft för oss-Varmt välkommen åter.
Bilder från Grebys
1.4 km fra TanumStrand SPA & Resort
3.7 km fra TanumStrand SPA & Resort
2.4 km fra TanumStrand SPA & Resort
Spisesal med udsigt til opholdsstue
2.1 km fra TanumStrand SPA & Resort
6.4 km fra TanumStrand SPA & Resort
4.5 km fra TanumStrand SPA & Resort
    1.8 km fra TanumStrand SPA & Resort
    17.0 km fra TanumStrand SPA & Resort
    Se flere hoteller i Grebbestad
    Anmeldt 1. august 2022 via mobile enheter

Spiste rekesmørbrød til lunsj. Synes ikke det var noen høydare, tatt prisen i betraktning over 240 kr.
    Middagen var ok men ikke mer. Kunne også vært større vinutvalg
    Frokost var bra.
    Ellers var oppholdet fint. Ok rom og spabehandling.

Takk, catowernerh
    Guest Experience Team TanumStrand, Gästservice/reception på TanumStrand SPA & Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2022

Hej och tack för din feedback. Vi ser över allt för förbättringar. Varmt välkommen åter.

Anmeldt 31. juli 2022 via mobile enheter

Reiste med min gamle mor som er dårlig til bens. Hadde rom i 3. etg med inngang langt fra resepsjonen. Heisen sto stille i 2. etg når vi skulle til frokost søndag og ingenting skjedde når jeg trykket på alarmen. En del flekker på teppet og møbler, og andres hår i dusjen, så renholdet bør absolutt bli bedre. Men vi hadde nydelige vær og en fin balkong så oppholdet ble ok.

Takk, 439hegeh
    Guest Experience Team TanumStrand, Gästservice/reception på TanumStrand SPA & Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2022

Tusen tack för fin feedback. Varmt välkommen åter.

Anmeldt 28. juli 2022

Skittent rom som luktet røyk. Tomme såpedispensere, fikk ikke fylt på selv om vi klagde. Vinduer fulle av kladdemerker. Brukte kontaktlinser lå i en hylle på rommet. Umulig å bestemme temperatur på vannet i dusjen. Det var litt iskaldt og litt brennvarmt. Balkong full av spindelvev og hårstrå fra tidligere gjester på gelender. Dårlig service og ingen utbedring ved klaging på rom. Veldig fin plass og utsikt, bare synd den ikke kan nytes gjennom de skitne vinduene.

Takk, christianlL23

Tusen tack för feedback. Vi är ledsna för din dåliga upplevelse hos oss. Vi tar åt oss allt och kommer göra allt vi kan för förbättring. Varmt välkommen åter.

Anmeldt 27. juli 2022 via mobile enheter

Nydelig område fine bademuligheter. Barna storkoste seg.litt trekk for dårlig utstyrte rom.maten var meget god. Betjeningen gjorde alt for at vi alle skulle trives. Fine turmuligheter. Vi var alle 9 meget fornøyd med oppholdet. Anbefales.

Takk, GoPlaces28449311007

Tusen tack för fin feedback. Varmt välkommen åter.

Anmeldt 27. juli 2022 via mobile enheter

Dette er et perfekt sted for barnefamilier, ikke for par som ønsker voksentid, til det var det alt for mye barn overalt tom på treningsstudio.
    Restauranten får pluss for meget god mat, både frokost, lunch og middag. Anbefaler spesielt fiskesuppen. De hadde også gode drinker, men baren i resepsjonsområdet var skuffende. De hadde veldig dårlig utvalg og det var ikke spesielt hyggelig der. Vi var også uheldig med været og i regn blir det litt kjedelig der rett og slett.
    Jeg synes ikke oppholdet sto i forhold til prisen dessverre.

Romtips: Er nok helt klart finest der i fint vær. Gode parkeringsmuligheter.
    Takk, 570julier

Tusen tack för fin feedback.
    Vi kommer under hösten börja förbereda för 2023 stora renovering och utbyggnad så att vi får fräscha upp vårt hotell och bygga ut lobby område. Varmt välkommen åter.