Margot
Arvika, Sverige
3,0 av 5 boblerAnmeldt 14. aug. 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2022
Guest Experience Team TanumStrand, Gästservice/receptionTanumStrand SPA & Resort, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 15. aug. 2022
Tusen tack för feedback. Vi tar till oss allt och ser över. Varmt välkommen åter.
Bilder från Grebys
1.4 km fra TanumStrand SPA & Resort
3.7 km fra TanumStrand SPA & Resort
2.4 km fra TanumStrand SPA & Resort
Spisesal med udsigt til opholdsstue
2.1 km fra TanumStrand SPA & Resort
    8.3 km fra TanumStrand SPA & Resort
    8.4 km fra TanumStrand SPA & Resort
    Se flere hoteller i Grebbestad
    Anmeldt 5. august 2022

Ok rom, bra bad. Best var stedets kjøkken. Flott frokost, men aller best var en utmerket middag med skagenrøre, soldetallerken, hellebarn og sjøtungefilet, med en god chardonnay til. Terningkast seks.

Takk, Arne N
    Guest Experience Team TanumStrand, Gästservice/reception på TanumStrand SPA & Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2022

Anmeldt 5. august 2022 via mobile enheter

Flott beliggenhet fantastisk frokost med egen tjener som gav oss en flott frokost god service. Hjemme laget omelett. Fin middag med hyggelig servitør som gav ekstra service. Liker ikke musikk I høytalere ifrokost salen. Kommer tilbake neste år.

Romtips: Båt tur.
    Takk, Nils Kristian F

Anmeldt 4. august 2022 via mobile enheter

Fint hotell og hyggelig personale. Fine rom, men ikke verdt å betale over 2000kr for en natt der. Veldig dumt å reklamere for en lobbybar med gode drinker og en ny drinkmeny, som ikke er åpen. Måtte inn i restauranten for å bestille drikke, men der solgte de ikke de drinkene som ble vist på hjemmesiden. Bare simple drikker som var sterke som fy. Fikk en drink med kum alkohol så måtte kjøpe sprite ved siden av for å blande ut. Kunne spørre om ting utenfor menyen, men da fikk man drinke som smakte så som så.
    Minigolfen var bra og frokosten var bra.
    Svindyrt å betale over 200kr for en porsjonspizza. Man får lite for ett opphold når man betaler 2000kr natta når alt må kjøpes i tillegg.

Takk, kristiansC5945WH

Anmeldt 4. august 2022 via mobile enheter

Bærer preg av slitasje, ikke spesielt godt vaska(skittent kjøleskap/fryser, møkkete badegulvet, flekker og fingermerker på dører/vegg. 9700,- for 4 netter er alt for dyrt.... Vi var 3 personer, hadde vi vært 6 hadde det vært veldig trangt!

Dato for oppholdet: juli 2022
    Takk, 967hildes

Anmeldt 4. august 2022 via mobile enheter

Vi skulle ha en rolig ferie, men feil på rom, ekstra pris for å benytte basseng. Spa området var også 600 ekstra pr person for å komme inn. Ikke opplyst på Hotel.com sine sider. Hip hop musikk på full styrke med fire personer i uteresturanten. Parkering var fullt, måtte gå i ti minutter for å komme til resepsjonen... Anbefales ikke

Takk, Norway_Sailing

Tusen tack för feedback. Under sommartid kostar badet, övriga året är det fritt för hotellgäster. SPA entre är inkluderat om du köper ett SPA paket. Hip hop musiken var tillfälligt om du menar afterbeach bandet som spelade på vår uteservering. På sommaren har vi väldigt mycket gäster och vi har väldigt mycket parkeringar, dock på olika avstånd, vilket är naturligt då alla parkeringar inte kan vara nära hotellet.
    Vi rekommenderar dig att boka via våra egna kanaler, då vi inte alltid kan gå i god för att externa bokningsidor håller rätt info uppdaterad.
    Vill du ha en lugnare vistelse rekommenderar vi dig verkligen att komma en vardag eller på annan tid än sommaren. TanumStrand och Grebbestad är otroligt vackert övriga året oxå. Varmt välkommen åter.