Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsj”
Anmeldelse av Sjögrens i Backen

Sjögrens i Backen
Vurdert som nr. 1 av 2 Smått og godt i Grebbestad
Prisklasse: USD 1 - USD 13
Kjøkken: Svensk, Kafé
Middagsalternativer: Frokost
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Hyggelig stemning rundt lunsjbesøk.
Gode matretter og masse godt utvalg innen bakevarer.
Prisene er akseptable og du opplever mye mat for pengene.
Vi hadde et trivelig opphold med god lunsj.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Frohan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
garyk815, Ägare på Sjögrens i Backen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. januar 2019
Google-oversetting

Tack för din recension.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (217)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 217 anmeldelser

Anmeldt 27. august 2018

Hyggelig bakeri i en eldre flott bygning i sentrum. La deg inspirere med stort utvalg på lekre kaker til kaffen. Kjøp med deg nybakt brød og nyt det til frokost neste dag.

Dato for besøk: august 2018
Takk, fredrikunnar2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. august 2018 via mobile enheter

Vi reiser i 40 min for å handle her,liker frokosten,brød,kakerlakkene alt dem kan tilby som vi ikke er vant med i Norge.veldig fint og eldre versjon bygg noe som gjøre stedet så flott

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 960linnk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Det perfekte sted for et lite måltid. Deilige ferske bakevarer, konditorvarer og påsmurte varer. De har også tilbud om buffé. De serverer det meste av drikke til maten. Du kan også kjøpe med flere typer ferske bakevarer.

Man blir glad av å gå inn der. Koseligst å sitte inne å spise.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, Gøril B K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2018

Vi stakk innom en formiddag rundt lunsjtider og det var kø ut på gata! Vi bestilte en rækmakka og ei kaka ala en vannbakkels med vaniljekrem. Rekesmørbrødet var en "halv" meter langt og med salat egg og en haug reker egentlig nok til to. Kaka helt suveren, og du bør virkelig bare se det utvalget de byr på. Hyggelig betjening, selvsagt.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Arne N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Sjögrens i Backen, så også på

Grebbestad, Vastra Gotaland County
Grebbestad, Vastra Gotaland County
 
Grebbestad, Vastra Gotaland County
Grebbestad, Vastra Gotaland County
 

Har du vært i Sjögrens i Backen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.