Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Intet smittevern!”
Anmeldelse av Sjögrens i Backen

Sjögrens i Backen
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Grebbestad
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 2 - USD 16
Kjøkken: Svensk, Kafé
Middagsalternativer: Frokost
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Her er det god mat, men ingen bevissthet rundt smittevern. Det er så trangt at det ikke er mulig å holde 1 m avstand. De fleste bryr seg heller ikke. Det oppleves ikke som om Sjögrens tar ansvar. Det er lagt opp til to ulike køer, men mange bryr seg ikke. Det rekker ikke med en plakat på døren! Det har jo også blitt oppblomstring av covid 29 i Grebbestad

Dato for besøk: august 2020
Takk, arildb2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GaryKellett, Ägare på Sjögrens i Backen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020
Google-oversetting

Tack för dina synpunkter. Vi har gjort det vi har kunnat och fått godkänd av de lokala myndigheterna. Dessvärre så har alla inte skött sig med tanke på trängsel. Vi har halverat mängden med sittplatser och tillåter enbart tre personer åt gången i butiken. Vi påminner kontinuerligt om trängsel men vi har inte befogenheter att agera polisiärt. Är man corona orolig så bör man undvika ställen där trängsel uppstår. Det gäller kollektivtrafik såväl som bryggor osv. Det är många företag som kämpar för sin överlevnad.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (209)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 209 anmeldelser

Anmeldt 16. februar 2020 via mobile enheter

Helt topp på Sjögrens. Alltid mye folk og atmosfære. Kjempegode brød og annen bakst og kaker. Masse god mat å spise på stedet og uovertruffen frokost. Vel verdt et besøk til Grebbestad

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 580karib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GaryKellett, Ägare på Sjögrens i Backen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. februar 2020
Google-oversetting

Tack Kari för ditt fina omdöme. Välkommen tillbaka

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. februar 2020

Havnet her ved en tilfeldighet. Gikk forbi og så skiltet, rett og slett. Var ganske travelt da jeg kom inn, med ganske mange lokale gjester. Skulle jo egentlig ikke ha noe,men... hva gjør man da man først står der inne?? Øynene hadde mer enn nok å se på, og lukten i lokalet var forlokkende! Bakverk og kaffi! Ble et kakestykke, og en vanlig kaffe. Begge deler tok meg med storm! Jeg tror aldri jeg har slukt et kakestykke så fort, og angret umiddelbart, da jeg gjerne skulle sett at jeg bare kunne sitte å nyte i uendelig av tid!! For en eventyrlig smak! KAN ANBEFALES ALLE!!!!

Dato for besøk: februar 2020
    • Service
    • Mat
Takk, 413erlendb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GaryKellett, Ägare på Sjögrens i Backen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. februar 2020
Google-oversetting

Tack Erlend för dina fina ord. Vi är så glada att ni trivdes.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. desember 2019

Var her på lunsj en onsdag sammen med venner. Meget god rimelig fiskesuppe som det bare var og forsyne seg av flere ganger. Brød til var også godt. Etter fiskesuppe så var det kaffe og valgfri kake. kr. 120,- er meget rimelig. Disken var stappe full av alle typer kaker, smørbrød og mye annet. Meget smakfullt. Enkel bestilling og betaling ved disk. enkelt sted men med meget god mat av høy kvalitet til meget rimelig pris.

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Tore T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
garykellett, Ägare på Sjögrens i Backen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. desember 2019
Google-oversetting

Tack för din recension och kul att ni trivdes.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. desember 2019

Ta gjerne en kopp kaffe og noe godt til her. Meget stort utvalg av brød og kaker.Har glutenfritt utvalg. Flotte kaker og store herlige smørrebrød.

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, 812tommy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
garykellett, Ägare på Sjögrens i Backen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. desember 2019
Google-oversetting

Härligt att höra att ni hade det gott hos oss. Välkommen tillbaka.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sjögrens i Backen, så også på

Grebbestad, Vastra Gotaland County
Grebbestad, Vastra Gotaland County
 
Grebbestad, Vastra Gotaland County
Grebbestad, Vastra Gotaland County
 

Har du vært i Sjögrens i Backen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din