Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Eksotisk nærområde

Dette stedet har alt - fantastisk natur, spennende historie, god mat, vakre gamle hus, museum... les mer

Anmeldt 23. juli 2021
A7838XMannee
Cafe og trappebesøk

En fantastisk tur i flotte omgivelser. Etter en flott rundtur, ble det en utsøkt middag på cafeen... les mer

Anmeldt 15. juli 2018
onsie79
,
Stavanger, Norge
via mobile enheter
Les alle 30 anmeldelsene
  
Anmeldelser (30)
Filtrer anmeldelser
30 resultater
Vurdering fra reisende
26
4
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
26
4
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 30 anmeldelser
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

En fantastisk tur i flotte omgivelser. Etter en flott rundtur, ble det en utsøkt middag på cafeen. Anbeales

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, onsie79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2017

Ankom fredag ettermiddag med hurtigbåten og hadde en god viltburger og en fin kveld på skulepuben. Standard på overnatting er enkel men her handler alt om naturopplevelsen. Gikk opp trappene lørdag morgen. Fantastisk opplevelse. Gikk videre til Vinddalen og syklet derfra ned til Forsand kai der bilen var parkert. Kjørte syklene opp fredag før vi tok båt inn til Flørli. En flott tur!

Sjekk ut Flørli!

Dato for opplevelse: juli 2017
1  Takk, HVH007
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2017 via mobile enheter

Nydelig plass , knall god mat , gode senger , vakker utsikt, å en strålende blid Hessel som gjorde oppholdet perfekt med frokost i skolepubben☀️

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, May Brit N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2016

kjempe flott tur å gå opp alle 4444 trappetrinn.husk å ta det helt rolig opp trappene de er både bratte å lange å gå i.Ta Rallarveien ned igjen flott tur ned fjellet .Det er bratt ned igjen og husk gode sko.Godt å komme ned til kaféen på kaien å få en god skikkelig annleggsuppe,vafler å kaffe.
Glem ikke å ta med vann på turen.

Dato for opplevelse: august 2016
Takk, Geir2113
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2016 via mobile enheter

Vi (to mødre + to 18-åringer) hadde en helt fantastisk kajakktur med Bigwall Kayak i Lysefjorden, i strålende sol og blikkstille vann, omgitt av verdens fineste natur! I tillegg fikk vi også se flere seler som tittet opp av vannet ved siden av kajakkene, og basehoppere! Vår guide Martijn var både superhyggelig og dyktig, og ga oss en flott dag! Ingen av oss hadde prøvd kajakk tidligere, men Martijn ga oss opplæring og tok godt vare på oss. Anbefales på det sterkeste!:)

Dato for opplevelse: juli 2016
3  Takk, Vivian_4444
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser