“Fantastisk pizza og burger”
Anmeldelse av Fjorn

Fjorn
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Kapp
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk pizza og burger med nydelig utsikt! Pizzaen Antiveggis er kanskje en av de beste vi har spist vi to som bestilte det, noensinne. Super bunn, godt balansert fyll og krydring. Burgeren var også visstnok supergod. Kunne godt vært flere dessert valg enn kun brownie, hvor to fint kunne delt én dessert. Vi kommer tilbake :-)

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Kabara1974

Anmeldt 5. juli 2020

Ville spise før konsertarrangement. Greit mottak sjøl om det var vanskelig å finne fram fra fjorden til Fjorn.ønsket forrett og fikk forslag om frajs og valgte chilifrais. Den var druknet i for sterk masjones og var mjuk og gjømt under masse chili. Måtte spørre om bestikk for uten serviett ble det grisete forsøk på å redde fram noen potetbiter. Hovedrett? Cæsarsalat, tja, langt om lenge med to runder av beklagelser fra personalet om noe misforståelser, kom ei skål salat. Med alt for digre salatblad, litt ost og merkelig beiken som smakte av å ha vært lagret lenge i kjøleskap etter steiking. Nei, detta håper jeg var grunn for beklagelsen på forhånd. Voldsomt lydnivå, så det var lindring å komme seg ut. At personalet ble og var stressa, kom ikke fra mitt besøk. Vi maste ikke, men det klarte de på egenhånd. Detta er ikke noe som frister til gjentakelse. Konserten var bra, men mekket opp med stort ekko som slett ikke trengs i et bittelite telt og tre store musikere/ sangere med store stemmer. Fint organisert i koronatider.

2  Takk, sirigunns2016
Anmeldt 22. juni 2020

Hadde forhåndsbestilt bord til 11 stk, forhåndsbestilte også maten. Da vi kom ventet vi lenge på å få bestille drinker og fikk beskjed om at maten ville være forsinket. Det meste av maten kom etter 20 minutter, noe som ikke var så lenge men resterende mat dukket ikke opp, måtte gå inn og spørre etter maten, hvor vi fikk en brysk beskjed om at de skulle se hva som foregikk. Etter langt om lenge kom maten, servitøren leverte maten og forsvant, flere av oss satt med tomme drinker og ønsket å bestille mer, rakk ikke en gang spørre før servitøren ble borte. Ventet i en halvtime på å bestille noe mer drikke, etter at maten var for lengst borte. Endte med å måtte gå inn å spørre om vi kunne bestille. Ingen kom. Etter nok en lang ventetid ville vi bare betale og komme oss unna... Måtte igjen gå inn å spørre om å få betale, fikk en brysk beskjed om at hvis vi skulle betale hver for oss måtte alle stille seg i kø inne ved kassa, vi gjorde som vi fikk beskjed om men til og med der ble det problemer, drinkene var ikke ført opp på bordet og det ble en del kluss. Horribel service, bare rot. Veldig synd.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Emiliee1234
Anmeldt 2. september 2019 via mobile enheter

Vært på Fjorn å spist 3-4 ganger. Veldig koselig og nydelig pizza. Men hvor har den blitt av?
Betjeningen er hyggelig og imøtekommende, noe tull med bestillinger og kassetrøbbel. Her trengs det litt opplæring:)

Dere er på god vei og vi gleder oss til fortsettelsen!

Dato for besøk: august 2019
Takk, Smeden79
Anmeldt 1. september 2019 via mobile enheter

Fjorn lever opp til navnet. Vi ble møtt av en veldig hyggelig kelner og fikk bord i hjørnet mot Mjøsa.
Siden vi var tidlig ute tok vi et glass og koste oss med fantastisk utsikt mens vi ventet på resten av følget.
Maten var god og vi følte oss godt ivaretatt helt til vi ville bestille dessert og litt mer å drikke. Det var ikke mulig å få kontakt med betjening!
Det må være mulig å lære servitørene å sveipe over lokalet med øynene for å se om det er noen som prøver å få kontakt? Jeg endte opp med å måtte gå til disken for å spørre om jeg kunne få bestille. Lokalet var ikke fullt og det var tre på jobb.

Dato for besøk: august 2019
Takk, 672ivarb

Har du vært i Fjorn? Del dine erfaringer!