Hadde forhåndsbestilt bord til 11 stk, forhåndsbestilte også maten. Da vi kom ventet vi lenge på å få bestille drinker og fikk beskjed om at maten ville være forsinket. Det meste av maten kom etter 20 minutter, noe som ikke var så lenge men resterende mat dukket ikke opp, måtte gå inn og spørre etter maten, hvor vi fikk en brysk beskjed om at de skulle se hva som foregikk. Etter langt om lenge kom maten, servitøren leverte maten og forsvant, flere av oss satt med tomme drinker og ønsket å bestille mer, rakk ikke en gang spørre før servitøren ble borte. Ventet i en halvtime på å bestille noe mer drikke, etter at maten var for lengst borte. Endte med å måtte gå inn å spørre om vi kunne bestille. Ingen kom. Etter nok en lang ventetid ville vi bare betale og komme oss unna... Måtte igjen gå inn å spørre om å få betale, fikk en brysk beskjed om at hvis vi skulle betale hver for oss måtte alle stille seg i kø inne ved kassa, vi gjorde som vi fikk beskjed om men til og med der ble det problemer, drinkene var ikke ført opp på bordet og det ble en del kluss. Horribel service, bare rot. Veldig synd.