“Veldig god mat og fantastisk service”
Anmeldelse av Fjorn

Fjorn
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Kapp
Anmeldt 22. juni 2023

Veldig godt fornøyd med både maten og drinkene vi fikk servert. Veldig rask og god service av servitøren Mohannad som gjorde en fantastisk jobb denne kvelden.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Sindre S

Anmeldt 17. juni 2023

Jeg har spist på Fjorn samme helgen to år på rad, og dæven de har tapt seg. I 2022 hadde de en spennende meny med et stort utvalg av forskjellige retter: spennende hamburgere, noen aldeles fabelaktige hotwings, spareribs, og mye annet. I 2023 har de kvittet seg med all den spennende maten, og menyen på nettsiden har kun to ting: kokte poteter, med laksefilet eller biff. De opplyser også om en «drop-in meny», uten å spesifisere denne nærmere.

Vel, jeg har vært der, og drop-in-menyen er også rimelig stusselig - fra minnet kan du velge mellom:
* skagenrøre,
* tidligere nevnte biff og poteter,
* kyllingvinger i BBQ-saus, og
* tre forskjellige slag fritter.

Jeg hadde kyllingvingene, og de smakte i og for seg godt, men var noen nivå under hotwingsene i fjor. Jeg bestilte også en pannacotta, og selv om den i og for seg var god, hadde de av en eller annen grunn bestemt seg for at den var best servert i en plastkopp. Ølutvalget var også magert (div. pils, pluss en Blond og Kronenbourg blanc), men de hadde en god alkoholfri øl fra Brooklyn-bryggeriet.

Det var ikke noe i veien med hvordan de hadde laget noe av maten.
Frittene vi fikk servert som tilbehør var absolutt top notch. Vil du imidlertid ha f.eks. en ekstra skål chilimajones eller BBQ-saus til dem, må du ut med 30 kr ekstra i flg. menyen, noe jeg synes er dårlig stil fra en seriøs restaurant.

Servitørene var i og for seg hyggelige, men kunne ikke så mye, og ting føltes generelt litt rotete. Menyene var brettede A4-ark fulle av flekker etter forrige gjest.

Et tullete opplegg de forøvrig holder på med, er at du kun får reservere bord i restauranten om du forhåndsbestiller det kjedeligste og dyreste på menyen, som er biff eller fisk med kokte poteter og rødvinssaus (et særdeles lite ypperlig valg under en hetebølge), til opptil 400 kr. Vil du ha noe annet, må du nesten dra dit og håpe at det er noen ledige plasser i skyggen.

Fra å være et utmerket spisested i 2022 som jeg anbefalte til flere, har dette nå i 2023 blitt en middelmådig og dyr turistfelle som stort sett spiller på beliggenhet.

Dato for besøk: juni 2023
2  Takk, Fredrik H
Anmeldt 30. mai 2023

Det er fine omgivelser med flott utsikt til Mjøsa, og det er pent interiør. Men denne gangen så fikk vi beskjed om å sitte ute siden vi ikke hadde bestilt bord. Siden vi ikke hadde bestilt bord, så hadde vi kun tilgang til en svært kort meny som besto av kun skagenrøre, kyllingvinger og noen ulike typer fries. Maten var god nok, og servicen var hyggelig og rask. Men jeg som hadde gledet meg til fiskesuppe og dessert, ble skuffet.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Ingeborg56
Anmeldt 2. juli 2021 via mobile enheter

Helt greit sted å få i seg mat og drikke før Urbane Totninger. Vi var 4 stk, som bestilte burgere. Disse var dessverre veldig tørre. De som drakk øl var fornøyde med de de smakte på. Genialt at man kan bestille og betale via ei nettside, så man slipper å vente på regningen til slutt. Synes både mat og drikke kom raskt etter bestilling. Det luktet en del overstekt fisk fra kjøkkenet, noe som trakk ned inntrykket.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, 864maritas
Anmeldt 30. juni 2021

Vi hadde billetter til Urbane Totninger og hadde kjøpt pakke med middag på Fjorn før utstillingen. Vi hadde vanskeligheter med å finne stedet så vi ankom mye senere enn det vi burde for å få middagen, men det ble ordnet med middag raskt og effektivt med god tilrettelegging for at vi skulle få både middag inkl. dessert og kaffe tidsnok for å rekke forestillingen. Middagen var en tallerken med stor variasjon av kjøtt, skalldyr og fisk og grønnsaker og poteter pent anrettet. Flott utsikt til både Mjøsa og også Skibladner kom til kai en kort stund i fantastisk flott vær gjorde dette til en flott opplevelse. Vi kommer gjerne tilbake, - også uten at vi skal til "Urbane Totninger"!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Ingeborg56

Har du vært i Fjorn? Del dine erfaringer!