Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (10)
Filtrer anmeldelser
10 resultater
Vurdering fra reisende
5
3
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
5
3
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 10 anmeldelser
Anmeldt 9. juni 2020

Helt grei plass som kunne vært enda hyggeligere om inne- og uteareal hadde vært penere vedlikeholdt. Plen- og kantklipping, beising møbler, rydding rundt bygninger (hvorfor er en defekt og overvintret plenklipper det første gjestene møter?).
Det samme med servicebygget. Tak, vegger og benker kunne vært vasket og behandlet bedre. Litt innsats, så ville trivselen økt et par stjerner.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, frodeb206
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2019 via mobile enheter

Vega Camping er en koselig camping med en vakker beliggenhet hvor det er lett å trives. Vi møtte flere stamgjester fra inn og utland, dette tyder på at vi ikke er alene om å like dette stedet. Servicebygget er noe lite og kan vel ikke beskrives som nytt, men absolutt mye bedre enn mange andre steder jeg har besøkt. Best av alt er gjestfriheten og den utrolig gode servicen du får. Jeg har aldri møtt maken. Hit kommer vi tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Dreamer804999
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2019 via mobile enheter

Grei camping sentralt på øya. Hyggelig vertskap, og fin beliggenhet ved et vann. Bjørketrær som skiller opp plassen litt på en god måte og som gjør det litt mer privat.
Dusj 20 kr i "felles" dusj med avlukker. Kjøkkenkrok med komfyr, og greit utstyrt. Vaskemaskin og tørketrommel.
Plassen har også en felles grill (ta med grillrist)

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 645livt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2018 via mobile enheter

Fin liten camping godt skiltet fra fergeleie på Vega.

Litt smale veier et stykke, men da er stort sett veien oversiktelig. Da kjører man bare ut på en M elller litt ut på veiskuldra som er flat og grei om du blir bekymra for veibredden med breie kjøretøy.

Hyggelig campingvert! Assisterte kjempeflottl ei som ikke er så glad å rygge med vogn.

Fine do, kort til vann, søppel og kjøkken når man ligger i vogn eller bobil.

Du kan ikke tømme kjemiske do/gråvann på campingen, men ved SHMIL på Glastad, der du finner butikker og drivstoff, er det tømminsmulighet (5,5 km fra campingen). Gladstad må du sannsynlig innom, så bare planlegg stoppet der.

Har du kort stopp på Vega er det for øvrig veldig bra stasjon for vann og tømming i Brønnøysund.

Så ut fra at du er på en camping på ei øy ute i havet, og ikke på et 'masseanlegg' i for eksempel Bottenviken, så gir jeg det topp rating - særlig med henblikk på hyggelig og hjelpsom vert!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Gørill N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ulf Emil R, Daglig leder på Vega Camping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2018

Tusen takk for besøket og hyggelig tilbakemelding:)
Du er selvfølgelig hjertelig velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2017 via mobile enheter

Enkelt og bra. Fin beliggenhet, gratis ørretfiske i vannet - og bra med fisk. Lett å nå hele øya, som jo ikke er så stor. Hyggelig vertskap i Ulf, hjelpsom og passer godt på plassen. Rent og ordentlig. Anbefales. Og husk en tur til middag på Vega Havhotell.

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 365gerdl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ulf Emil R, Daglig leder på Vega Camping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. mai 2018

Tusen takk for fine ord:)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser