Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Kommer gjerne tilbake

Flott øy bare synd at det ikke varte lenger. Var der bare på dagstur. Følte at skuldrene falt... les mer

Anmeldt 25. august 2018
Harald A
Flott øy

Vi besøkte Vega etter å ha vært en uke i Lofoten med flott vær så det skulle noe til å imponere... les mer

Anmeldt 24. juli 2018
WikeM
,
Lier, Norge
via mobile enheter
Les alle 21 anmeldelsene
  
Anmeldelser (21)
Filtrer anmeldelser
21 resultater
Vurdering fra reisende
9
7
3
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
9
7
3
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 21 anmeldelser
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Selve Verdensarvsenteret virket litt for nytt. Vil nok bli bedre etter hvert. Men det setter et fint fokus på livet på øyene, og særlig i forhold til sanking av ærfuglfjær.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, steinolavr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2018

Flott øy bare synd at det ikke varte lenger. Var der bare på dagstur.

Følte at skuldrene falt ned og roet seg og at her kunne jeg gjort mye interessant.

Kommer gjerne tilbake og da med sykkel og kajakk og tilbringer noen dager i den flotte naturen der.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Harald A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Vi besøkte Vega etter å ha vært en uke i Lofoten med flott vær så det skulle noe til å imponere oss. På tross av dette synes vi en sykkeltur rundt på øye var flott. Det er relativt flatt så sykling fungerer ypperlig. På enden av øya ut mot havet er det en flott plass hvor det var en flott plass for parkering av bobiler. Fra samme sted kunne man ta gåturer til topper i nærheten. I høysesong og ikke minst som følge av Vega dagene fikk vi ikke plass på første ferje tilbake. Husk ferjekort når du skal farte litt rundt med ferje. Halv pris på bil og 30 prosent på personer.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, WikeM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2017 via mobile enheter

Ina holdt et spennende og interessant foredrag om Øya og hvordan de fikk verdensarv status i 2004-2005. Fikk se flotte bilder og lukte på diverse krukker som hver hadde en fortelling. Bør oppleves

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, Whats U
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2017 via mobile enheter

Tur til Lånan med guiding. En fin og spesiell tur, guiding underveis på båten. Lokale guider på Lånan, alle med stor fortellerglede og lokalkunnskap. Servering. Turen anbefales

Dato for opplevelse: juli 2017
1  Takk, 895gretev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser