Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Flott tur

Vi var uheldige med vårt opphold og hadde regnvær hver dag. Likevel var det flott å gå i... les mer

Anmeldt 1 uke siden
Ryen1989
,
Paris, Frankrike
via mobile enheter
Flotte tretrapper!

Nydelig å gå i disse flotte tretrappene. Flott utsikt hele veien opp. Står flere steder at det er... les mer

Anmeldt 3 uker siden
Lise_fra-Sandefjord
via mobile enheter
Les alle 27 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (27)
Filtrer anmeldelser
27 resultater
Vurdering fra reisende
27
0
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
27
0
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 27 anmeldelser
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Imponerende trapp opp i fjellet. Slitsom tur (1350 trinn?) opp til nydelig utsikt. Lett marsj ned...

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, trivli2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Eit must! Fantastisk prosjekt og utsikt tur natur! Kan opplevast av sei fleste, hyggelege og overraskande stopp punkt undervegs

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 217beritm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Anbefales, ungene synes dette var en av høydepunktene på øya. Anbefaler å gå på kvelden. Mindre folk, vind og nydelig midnattssol.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 446anneliseb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2019 via mobile enheter

Super flott tur. All honør til dem som laget dette. Turen starter med en ca 400 meters sti for deretter stige opp i fjellet med trapper. Underveis er det flotte hvile platåer og flere av stedene hadde bålpanner.
Underveis går man blant annet under via ferrata løypa som også tilbys her. Toppen har fantastisk utsikt over øyene.
Turen ned er grei, men gjerdene er veldig flisete, så om man tror man trenger å holde seg i rekkverket ville jeg tatt med hansker

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, 645livt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Olala! For et slit! 2000 trappetrinn i 29 varmegrader. Fantastisk utsikt, imponerende figurer som gjorde turen riktig fornøyelig og tretrapper som ikke sliter kroppen helt ut. Godt fornøyd med egeninnsats og annbefaler turen til alle og enhver.

Dato for opplevelse: juli 2019
3  Takk, Janne K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser