Det er veldig sjelden vi orker mer enn en time på samme museum men her var vi nesten to! Superinteressant både om øyfolket og fuglene og naturen. Burde vært pensum for alle! Dessuten lagt opp veldig variert og fint og både ute og inne.
Fin plass og flott utsikt, men opplevelsen med en cremet fiskesuppe var ikke helt topp. Den manglet totalt "cremet", så med andre ord meget tynn - med en liten bit fisk i. Dette er ikke hva en forventer ute i havgapet.
MC-tur-2024
Flott utsikt og beliggenhet, men dårlig kafé. Lite utvalg, ingen varme retter, og maskinen for baristakaffe er «ikke i bruk i dag». Har vært der flere ganger siden de åpnet, og den er «ikke i bruk i dag» hver gang.
Fruen og jeg på bobiltur på RV17 og Helgelandskysten. Her på Vega måtte vi innom Verdensarvsenteret.
Veldig flott og informativ utstilling, og mulighet for å få noe å bite i og.
Flott tilrettelagt både for barn og voksne.
Dette kan absolutt anbefales.
Imponerende😊 Alt var flott - bygningen, muséet, kaféen, omgivelsene. Virkelig verdt et besøk av både store og små.
Fantastisk senter som utdyper og forklarer hvorfor nettopp Vega ligger på Unesco’s verdensarv. Spennede utstillinger og veldig rått med utstillinger som bruker dagens teknologi som f.eks deres 3D-utstilling av Vega som viser hvordan Vega så ut tidligere i forhold til vannstand + fakta.
Alltid like spennende å komme tilbake, da de alltid tilbyr noe nytt! Også god mat får man servert på kafeen.