Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (91)
Filtrer anmeldelser
91 resultater
Vurdering fra reisende
59
22
5
2
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
59
22
5
2
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 91 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vega Havhotell er et must. Bygd opp av Jon Aga med fam for snart 20 år siden . Vakkert beliggende på Vega . Og høydepunktet er en 5 retters middag basert på lokale råvarer og eminent tilbereder av Jon Aga og hans team. Forrige besøk var for 17 år siden . Vi kommer tilbake !

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, herbjorn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Sjarmerende hotell i fantastiske omgivelser. Litt slitt. Kunne hatt bedre renhold på rommene, men allikevel vel verdt et besøk. Fantastisk middag og god service.
Hotellet ligger rett ved turløyper og det er ikke langt til Vegatrappene.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, lena_608
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi overnattet to netter på hotellet og hadde det så fint. Beliggenheten er utrolig flott, maten var fantastisk, og de ansatte var alle sammen utrolig hyggelige og hjelpsomme. Rommet i stallen med utsikt mot havet kan virkelig anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 36majad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

Vi hadde heldigvis forhåndsbestilt 5retters middag til kvelden, og det ble en smakesopplevelse satt sammen på beste vis. All ære til kokken ‍Flinke og hyggelige servitører som fulgte opp alle gjestene til enhver tid. Kan anbefale hotellet og restauranten på det varmeste.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ingun_r_ss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juni 2020

Endelig fikk vi "somlet oss" til å ta bilturen langs søndre deler av FV 17, Kystriksveien. Det ble raskt bestemt at deler av den skulle gå til Vega og Havhotellet der, og det angrer vi definitivt ikke på. Dette er et sted med en særdeles flott beliggenhet og med et personale som verdsetter sine gjester. Bodde i en av havsuitene, med en utrolig havutsikt og sola som såvidt duppet i havet der vest rundt midnatt. 5-retters middagen var noe helt for seg selv. Selveste Jon Aga presenterte menyen som bare en harding kan, med masse små innlagte anekdoter om hva og hvorfor om de ymse rettene, om hvor de kom fra og var laget av. Dette kan de der oppe, for makan til smakseksplosjon tror jeg aldri jeg har kjent. Det var komplementære smaker hele veien, komplett med en tilpasset vinmeny, og alt ble servert av hyggelige damer fra øst- & vestlandet. Folkens, "løp og kjøp" før de er fullbooket ;-)

Romtips: Mot sjøen/havet, og aller best er havsuitene i et bygg for seg selv
Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
2  Takk, Jostein G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser