Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Flott øy

Vi besøkte Vega etter å ha vært en uke i Lofoten med flott vær så det skulle noe til å imponere... les mer

Anmeldt 24. juli 2018
WikeM
,
Lier, Norge
via mobile enheter
Vega

Spennende øy rik på naturopplevelser. Spennende og unik, fjell,sjø,skjærgård,innland , museer og... les mer

Anmeldt 18. juli 2017
895gretev
via mobile enheter
Les alle 9 anmeldelsene
  
Anmeldelser (9)
Filtrer anmeldelser
9 resultater
Vurdering fra reisende
3
3
1
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
3
3
1
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 9 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Vi besøkte Vega etter å ha vært en uke i Lofoten med flott vær så det skulle noe til å imponere oss. På tross av dette synes vi en sykkeltur rundt på øye var flott. Det er relativt flatt så sykling fungerer ypperlig. På enden av øya ut mot havet er det en flott plass hvor det var en flott plass for parkering av bobiler. Fra samme sted kunne man ta gåturer til topper i nærheten. I høysesong og ikke minst som følge av Vega dagene fikk vi ikke plass på første ferje tilbake. Husk ferjekort når du skal farte litt rundt med ferje. Halv pris på bil og 30 prosent på personer.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, WikeM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2017 via mobile enheter

Spennende øy rik på naturopplevelser. Spennende og unik, fjell,sjø,skjærgård,innland , museer og mye å se og oppleve

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, 895gretev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2017 via mobile enheter

Vega er en av få steder i Norge som preger UNESCO sin verdensarvliste, og dette er det svært god grunn til! Vi besøkte verdensarvmuseet hvor vi fikk guiding med lokale guider av et svært høyt nivå. Vi besøkte også e-huset (hvor historien om edderdun blir formidlet), interresant!

Dato for opplevelse: juli 2017
1  Takk, JorgenNOR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2015

Her er mange ulike ting over et stort område. Noe er interessant, andre ting er forholdsvis vanlig for denne typen områder. Her får man et lite innblikk i hvordan menneskene klarte å livnære seg i en natur rik på fisk men karrig på grøde.

Dato for opplevelse: september 2015
1  Takk, Henning_U
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2015

Det er ett spesielt sted å høre om deres edderdun sanking opp igjennom tidene. Det som appelerte mest var at vi fikk rense edderdun selv, mens det ble fortalt historier. Gleder meg til nytt senter åpner, og ta endelig turen ut til øyene for å se på ærfugløya. Kjøpte edderdunsvotter, nydelige selv om prisen var litt høy :-) verdt det!

Dato for opplevelse: juli 2015
Takk, tonjes2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser