Adventure Guide
Lødingen, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 19. juli 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2022
Phinyo Thanbunphairach, OtherAvani Ao Nang Cliff Krabi Resort, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 20. juli 2022
Dear adventuresguide,

Thank you for staying with us and for your review. We are delighted to hear that you enjoyed your stay with us and you like the view from our guestroom, the ambience of the resort, swimming pools and location of the resort. We look forward to welcoming you back again soon.

Warm regards,
1 063
1 535
1 063
Anmeldt 30. januar 2020 via mobile enheter

Først av alt må jeg bare få si at rommet er nydelig og stort! Vi er veldig fornøyd med selve rommet og fasilitetene! Vi gikk for et oppgradert rom.
Vi fikk en fantastisk utsikt mot ac-anleggene og noe som så ut som et renseanlegg, samt en byggeplass. Vi hadde ikke fått terassemøbler. Dette skulle fikses straks, fikk vi beskjed om. Etter 6 timer følte vi grensa til "straks" var overskridet, men ila 2-3 dager hadde vi både stoler og bord.
Ikke helt oppgradert-verdig vil jeg påstå.
Vi hadde en plan om å teste ut happy hour i baren, som i seg selv var en vits. Baren var for det første ikke åpen/tom for ansatte. Når de tilslutt åpna baren og kom med drinkmeny var det 4 drinker på happy hour, og halvparten hadde de ikke ingredienser til å lage. Vi var 4-5 grupper som ventet og samtlige gikk.
Dagen etter hadde vi tilbrakt dagen ved bassenget og når vi skulle stelle oss kl. 15 for vår neste avtale hadde vi fortsatt ikke fått romservice og ingen nye håndklær. Informerte resepsjonen og nye håndklær skulle komme med en gang. Etter 3 purringer ila den neste timen fikk vi omsider nye håndklær. Kanskje noen burde slå opp i ordboka hva straks betyr.. Uansett, bruke 1t på å få håndklær skulle ikke være nødvendig. Det nytter ikke å si "beklager, de kommer med engang" etter 2. purring når de faktisk ikke kommer! Dette skjedde to ganger, hvorpå andre gang fikk vi ikke håndklær i det hele tatt, men vi tok håndklær av tilfeldig forbipasserende vaskepersonal.
Vi fikk riktignok tilbud om å bytte rom, det var helt likt det vi hadde, men vendt ut mot veien/barene. Vi ble samtidig gjort oppmerksom på at støy kunne forekomme, så vi tok ikke sjansen. Pluss for forsøket i å gi oss et nytt rom!
Glass og kopper på rommet var skitne.
Vi reiste til hotellets private strand flere dager. Vi fikk beskjed om at vi ikke kunne få håndklær på hotellet, men måtte hente disse i baren ved stranden. Hver gang vi besøkte stranden hadde ikke baren håndklær. Disse ble kjørt bort ila dagen, så ved slutten av oppholdet fikk vi håndklær, men mistet mulighet for å bade mesteparten av oppholdet. Håndklærne blir forøvrig levert til baren fra hotellet med samme bil som frakter oss til stranden. Burde være mulig å få koordinert dette på en bedre måte, at i hvert fall de som har booket plass på bilen får håndklær når de nekter å dele ut i resepsjonen.
Resepsjonen skulle reservere bord på restaurant for oss, og påse at dette skulle bli fulgt opp. Vi spurte 3 ganger om de hadde fått bekreftet, og hver gang så det ut som de aldri hadde hørt om denne forespørselen før.
Frokosten er grei, stort utvalg. Et lite forslag til forbedring er at når vi leverer inn lapper på egg til kokken, så det var en del rot rundt dette på det travleste tidspunktet under frokosten. Lappene kunne vært påført med initialer, itillegg til bordnr for å gjøre det hele litt lettere.
De ansatte oppleves som hyggelige på tross av alt, og det er fint. Haydee, Den og Kitty ønsker jeg gjerne og trekke frem, veldig imøtekommende.

Alt i alt så er vi fornøyd med selve fasilitetene, men er svært skuffet over servicen og oppfølgingen på hotellet.
Vi uttrykka også dette under oppholdet og fikk et fruktfat som kompensasjon. Fin gest, men det forandrer ikke så mye for vår del. Vi hadde riktignok høye forventninger til hotellet, som forøvrig er det dyreste hotellet vi har benyttet oss av denne turen, men forventningene ble dessverre ikke innfridd.

Dato for oppholdet: januar 2020
2  Takk, Andahl87
farahcjaber, General Manager på Avani Ao Nang Cliff Krabi Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. januar 2020

Dear Andahl87,

Thank you indeed for taking the time to formulate such a constructive feedback and to relay it accordingly. I am saddened to read that you have left our resort with mixed feelings yet i am also pleased to read that Khun Kitty, Khun Den and Khun Haydee have worked towards recovering the unfortunate setbacks which occurred during your stay with us.

I have reviewed with care and attention all of the points you have rightfully raised which we will review as a team and work towards their immediate improvements.

I trust such will not deter you from choosing to stay with us again as for you to witness the fantastic improvements we would have accomplished until then

With Best Regards,

Farah C. Jaber
Cluster General Manager

Anmeldt 22. juli 2019 via mobile enheter

Kom til hotell ca kl 10, rommet var ikke ferdig. Ble sendt opp på rommet etter en halv time, men renholdet var fortsatt ikke ferdig med å vaske. Rommet hadde ikke utsikt og rengjøringen var veldig dårlig, tror at de stresset for mye da gjesten sto ved døra og rommet ikke var klart. Spurte om oppgradering og fikk rom i 8 etg.
Frokost var bra, og ansatte var hyggelige. De på frokosten kommer og hilser hver dag og husker godt hva slags kaffe jeg ville ha. 😄

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, Nadeven
Anmeldt 4. desember 2018

Bodde her i14dager nov til3desember ,panorama rom flott utsikt ,rene rom ,men toalett sviktet 6 ganger måtte tilkalle betjening ,veldig varmt basseng ikke opplevd det før i thailand ,alle hyggelig og blide ,en spesiell takk til mr PA ,han var unik og til ANN mange takk ,det var så hyggelig hos dere.

Dato for oppholdet: november 2018
2  Takk, oslo234
aonangcliffbeach, Guest Relations Manager på Avani Ao Nang Cliff Krabi Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2018

Dear oslo234

Thank you for a brief but nice review leaving here. It was a pleasure went through your comments and found out that you were enjoying you stay and appreciated our product and services. We all look forward to seeing you again when you are in Krabi next.

Warmest regards,
AoNang Cliff Beach Resort Team

Anmeldt 9. februar 2018 via mobile enheter

Vi har bodd her i 23 dager og er kjempefornøyd med servise😄hotellet har en flott beliggende med utsikt til havet og alle øyene😄
De ansatte gir kjempegod service og maten er fantastisk😄
Hotellrommet er stort og fint med terasse😄gode senger og god romservice😄
Hilsen Sissel H og Atle Haldorsen

Dato for oppholdet: februar 2018
Takk, sisselheggenesh
Anmeldt 25. januar 2018

Hyggelige og blide ansatte, fine rom med havutsikt og badetube på terrassen til rommet. Hotellet er bygd oppover skråningen med ett svømmebasseng ved resepsjonsnivå i 3.etg og et i 6.etg med fabelaktig utsikt. Begge av typen 'Infinity' Svøm bort til kanten på øverste, der vannet slutter - titt over og du ser 30 meter rett ned. Spesiell opplevelse. Egen Spa avdeling som frua benyttet seg av nesten hver dag. Kommer jeg tilbake til Krabi, blir det å sjekke inn igjen på dette hotellet.

Romtips: DeLuxe-rom, utsikt mot hav
Dato for oppholdet: januar 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, TomE122
aonangcliffbeach, Guest Relations Manager på Avani Ao Nang Cliff Krabi Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. januar 2018

Dear by Tom E

Thank you so much for your kind review. We are pleased to know that you enjoyed our lovely location and our genuinely helpful and friendly staff. It is also wonderful to hear that you were happy with the quality and selection of our food offerings.
We hope we will have the pleasure of welcoming you back Ao Nang Cliff Beach Resort soon.
Warmest regards,
Ao Nang Cliff Beach Resort Team