Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Hotels.com
Booking.com
USD 38
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 27.05.21
Agoda.com
USD 53
USD 26
Vis tilbud
SPAR USD 27
Gratis avbestilling frem til 24.05.21
FindHotelUSD 29
Expedia.comUSD 30
StayForLongUSD 53
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (627)
Filtrer anmeldelser
627 resultater
Vurdering fra reisende
147
258
116
54
52
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
147
258
116
54
52
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 627 anmeldelser
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Sentral beliggenhet. Veldig flott bassengområde. Helt ok frokost, ikke så veldig mye utvalg. Gode senger og fine rom. Var veldig fuktig på rommet, og ting tørket fortere om vi hang det ute enn inne. Mulig det er slik på den årstiden, men opplevde ikke det på de 2 andre hotellene vi var på.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, AnmelderH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. januar 2018 via mobile enheter

Vi besøkte hotellet i Januar 2018. (vi har vært her en gang tidligere, også den gang hadde vi pool villa) Pris & kvalitet henger ikke sammen. Det virker ikke som det har vært holdt ved like/ renovert siden sist, og man ser at det ikke er helt rent, litt ekkelt Deler av gulvet inne var nesten litt skummelt å gå på, det kjentes som om det skulle gi etter. Frokosten har lite utvalg og litt kjedelig. Hadde vi giddet å bruke tid på å lete litt til hadde vi nok gått for et annet hotell, man følte seg mere i veien enn velkommen desverre.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, mbasma
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. november 2016 via mobile enheter

Flott bungalow med stort bad, herlig seng og bra interiør! Trapp fra balkongen og ned i bassenget, dette er genialt i så varmt land. Anbefales å betale noe ekstra for dette!
Romvask daglig. Hjelpsomme i resepsjon. Nærme sentrum og stranda, men ingen støy på hotellområdet. Frokosten har noe dårlig utvalg, men helt greit.
Veldig fornøyd!

Dato for oppholdet: november 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ChrisogKris
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. februar 2014

Var her 11 netter i februar 2014.
Resorten har en veldig fin beliggenhet, samtidig som det er stilt og rolig på selve hotellområdet.

Vi hadde poolvilla med direkte bassengtilgang fra veranda.
Dette angret vi ikke på.

Rommet var helt greit til et 4 * hotell.
Frokosten var litt kjedelig med lite utvalg.

Rommene kunne vært litt mere rene etter roomcleaningen, dette trekker ned......
Ansatte var stort sett imøtekommende.

En del skandinaver var på dette hotellet.
Alt i alt et helt greit opphold, kommer kanskje tilbake.

Dato for oppholdet: februar 2014
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Geir T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. desember 2012

Veldig sentralt. De ansatte gjorde sitt for at ferien ble perfekt. Dette er 3. gang vi er i AoNang, og kanskje det beste hotellet vi har bodd på så langt.
Rommet var stort og luftig, Air-condition virket, det har vi ikke så god erfaring med fra før. Ingenting å utsette på renholdet.
Vi spiste kun frokosten her på hotellet, kanskje ikke det største utvalget, men dekket mer enn nok av vårt behov.

Dato for oppholdet: desember 2012
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Siw H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser