Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gode smaker”

The Coffee Club - Ao Nang
Vurdert som nr. 44 av 396 Restauranter i Ao Nang
Prisklasse: USD 3 - USD 14
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Rent og pent.
Oppmerksom personale.
Mange gode retter hvis du er lei thai, pizza og indisk. Europeisk stil, litt dyrere en gjennomsnittet.

God kaffe og baverk til dessert.

Kommer hjerne tilbake!

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, RebeckaAnna
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (627)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 627 anmeldelser

Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

Veldig fornøyd med dette stedet. Kjempe bra service,bra utvalg og stemningsfylt lokale Anbefalles på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Thea I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mars 2018 via mobile enheter

Var innom The Coffee Club både for lunsj og frokost flere ganger. God mat og super service. Veldig gode frukt-frapper. Favorittsted i Ao Nang foreløpig.

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, MaritaL242
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. januar 2018 via mobile enheter

Dette steder kan absolutt anbefales. Maten var ypperlig, det samme var desserten. Det var orntlig rent og pent. Følte oss i nåtiden. Litt dyrt til å være i Thailand, men det var det verdt.

Dato for besøk: februar 2018
3  Takk, 353elins
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. januar 2018 via mobile enheter

Deilig å sitte ute å drikke en kopp kaffe. Kanskje litt dyrt men Ok. For to kopper kaffe betalte jeg 250 tbh

Dato for besøk: januar 2018
2  Takk, mortenj210
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på The Coffee Club - Ao Nang, så også på

 

Har du vært i The Coffee Club - Ao Nang? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din